Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona i zmartwiona

jesttutaj jakaś prostytutka???? Potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość xDonaSzczecin
ty rzadzisz. Badz twarda. Zawsze ostrozna. Ty ustalasz cene.

Gość zagubiona i załamana
to znaczy?

Gość to ja jeszcze dodam coś
ja mam jednego sponsora a co mnie do tego skłoniło? życie, bo z czegoś żyć trzeba i proszę mi tu tylko nie pisać, że mogę pracować, bo tak się akurat składa, że nie mogę i tyle.

Gość xDonaSzczecin
ja lubie sex i kase. Nie bede klamac,ze bylam biedna. Tyle. Nie bierz picia od nich. Nigdy.

Gość xDonaSzczecin
umawiaj sie wpierw w moiejscu publiczym. Jaos ja tak robie rok i nikt mnie nie zastrasza :/ najlepsza str to eamore.com.pl dla mnie

ile chcesz zarabiać? jak czesto chcesz sie z nim spotykac? jak chcesz by wyglądała wasza znajomość? Jesli znasz odpowiedzi autorko na te pytania to do dzieła, a jeśli nie to sie powaznie nad tym zastanow.

aha rozumiem n8ie no spoko oceniac nie bede byłam poprostu ciekawa a tak swoja droga dzieki za szczerość

Gość xDonaSzczecin
wlasnie. musisz wiedziec ile potrzebujesz $.

Gość mlayla5
no tak jak ktoś nie ma mózgu to tylko na dupie może zarobić.teraz frajerzy będą Ci rzucać 100,a za parę lat na dworcu za butelkę piwa pojdziesz z każdym.Walnij łbem w ścianę i nie rób z siebie szmaty dla paru groszy.Z każdej sytuacji jest wyjście

chcę ograniczyc spokania do jak najmniejszej ilości. Zresztą w tygodniu nie bardzo będe mogła się spotykać

ustal więc ze spotykacie się w weekendy, ja tak mam i to jest bardzo dobre. Ale musisz wiedziec ile chcesz miesiecznie i jak chcesz by to wygladało

wystarczyłoby ok 1100zł mam jeszcze naukowe co prawda najnizszea ale 260zł piechotą nie chodzi...ale skoro jeszcze musze jakos wyglądac to pewnie ok 400zł dodatkowo

a więc zdecyduj się na 2000zł miesiecznie, moim zdaniem za spotkania w weekendy to odpowiednia suma, ja od takiej też zaczynałam.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheh
do autorki słuchaj z każdej sytuacji jest jakieś wyjście ... ale jeśli Ty widzisz takie ... nie mnie Cie oceniać :) wydaje mi się że parę rad dobrych dostałaś, nie agencja tylko kilku sponsorów jeśli nie chcesz uprawiać sexu to może zabawa BDSM? poczytaj , będziesz Panią sex odpada a też kasa jest tylko musisz to czuć :) powodzenia :)

hhh x ileś tam:) Dziekuję

nie ma za co :)

Gość bywalec odlotow
i pamietaj jedno przyszly worze na sperme, ja np lubie nagrywac po kryjomu prostytutki z odlotow.pl mam mikro kamerki i ukrywam je w ciuchach pozniej te ciuszki klade w pokoju w roznych miejscach i rucham te szmaty,poczym wszystko sprzedaje firom ktore to pozniej wrzucaja na net,takze za pare lat moze dzieci rozpoznaja mamusie w akcji.

Gość autorko tylko wspomne
ze wejdziesz w kryminogenne towarzystwo, po ktorym mozesz sie spodziewac WSZYSTKIEGO. Nie obowiazuja zadne reguły uczciwej gry. To sie bedzie za toba ciagnac do konca zycia, nie mozesz zalozyc, ze "dorabiasz" tylko na czas studiow. Te, ktore juz zaczely, nie maja juz innego wyjscia, ty jeszcze masz. Czy warto ryzykowac?

nie słuchaj bzdur o kamerkach i kryminalnym towarzystwie jeśli nie masz zamiaru spotykac się na godzinki z każdym za ustaloną cenę. Posiadanie jednego sponsora zmniejsza ryzyko, ale z jednym sie zgodzę przemyśl to sobie raz jeszcze. Ja osobiście jestem zadowolona bo trafiałam na super faceta, ale tu też wiele zależy od szczęścia.

do "bywalec odlotów" jesteś tak pusty że brak słów by to opisać po prostu żal ... i czym Ty się chwalisz? że żadna za darmo się z Tobą nie chce kochać? :D:D:D lecz się

Gość upupupupupupupup

Gość takaJednaDziewczynka
bywalec odlotów to ściemniarz, ale się uśmiałam czytając to. On chyba chciałby chodzic do panienek z odlotów i nagrywać je no i pewnie to robi ale w swojej wyobraźni trzepiąc sobie przed ich fotkami:P Kamerki w ubraniach a to dobre:)

Gość zajebiste
haha kamerki lol

Gość takaJednaDziewczynka
nie był facet u prostytutki to pisze głupoty. Albo jeśli był nawet to chyba na jakiejś melinie gdzie za 50zł dają.

ano ;)

Gość jasssminka
Na wlasna reke na poczatku nie probuj. Wez gazete, poczytaj ogloszenia. Mniej zarobisz na poczatku, ale pogadasz z dziewczynami, zciagniesz klientow dajac numer( dyskretnie i stalym- z tym nie ma zartow) i jak bedziesz gotowa to odejdziesz z agenci. Powiem tylko jedno- z tym g... ciezko skonczyc. Wiem co mowie. Pracowalam 6 lat po calej Polsce, w Niemczech i ostatnio w Uk. Odchodzilam, mowilam dosc i wracalam bo kasa kusila. Rodzinka sie dowiedziala, ale malo mnie to obchodzilo. Kasa, kasa, kasa... Lata lecialy, przychodzily mlodsze, ladniejsze, stawka malala, agencje, mieszkania, prywatne z netu wyrastaly jak grzyb po deszczu. Nie wiem jak to jest w Polsce teraz, ale jak zaczynalam za godzine dostawalam 200, na ko Przestalam przez przypadek. Kumpela nie znajaca angielskiego poprosila zeby z nia poszla zalatwic prace. jej i niby sobie. mialam zostac tydzien i wrocic do swojego zycia. Zostalam do dzis. Dzis ( po 2 latach) zostalam asystentka menagera- zarabiam o kilka funtow mniej ale nosze dumnie glowe. nie boje sie idac( juz z mezem) ze ktos mnie pozna na ulicy, ze mnie klient pobije, ze gumka peknie( ciaza to pikus, chodzi o choroby) lub ze przyjdzie do mnie kolega z podstawowki. Nie wiem po co to pisze.I tak zrobisz po swojemu. Po prostu nadszedl czas zeby o tym komus powiedziec. Aha... uwazaj na rozwesalacze: alkohol, prochy. Ja zaczelam pic. Do dzis dnia potrzebuje butli wina i pare piw zeby zmusic sie do pojscia spac. Ale na to czas- tez zwalcze. Powodzenia.

Gość jaji123
AUTORKO !!!!! Weź się za normalną pracę.Niech CI te mądre nie podpowiadają (zmień wygląd ,albo ile za numerek?) Do roboty obrzydliwe LARWY

Gość a co was to obchodzi jak
ktoś żyje? Ja nie uważam się za prostytutkę raczej za utrzymankę bo spotykam się z jednym tylko facetem i nasza znajomość jest oparta nie na samym seksie. I szczerze mowiąc mam gdzieś co o mnie ktoś na forum napisze. Moje życie moja sprawa.