Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZPALĘ_KAŻDĄ_

ROZPALę_KAZDĄ_ swoim głosem

Polecane posty

Gość ROZPALĘ_KAŻDĄ_

Chcesz przeżyć niezapomnianą rozkosz, uniesienie pełne namiętności, czar wieczornego romantyzmu.... Zapraszam... nie pożałujesz... gg: 4962430 Tomek

Gość ROZPALĘ_KAŻDĄ_
Może więcej o mnie. Pracuję jako operator przepychacza w ubikacji na dworcu głównym w Szawarach. W wolnych chwilach lubię sobie poświntuszyć z panem Wacławem, moim najlepszym przyjacielem. Rozpalam nie tylko głosem, również oddechem. Zwłaszcza z rana po łyku gorzkiej żołądkowej zionę jak smok wawelski... Jeszcze raz zapraszam... nie pożałujesz... gg: 4962430 Tomek

Gość ROZPALĘ_KAŻDĄ_
Jeszcze jedna ważna rzecz. Jako że bardzo lubię eksperymenty, to podczas naszej wspólnej rozmowy będę używał rekwizytów w postaci gumowej rękawiczki, pętka kiełbasy podwawelskiej oraz słoika musztardy sarepskiej. Chciałbym żeby było naprawdę romantycznie...

Gość ROZPALĘ_KAŻDĄ_
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....tylko pierwszy wpis jest autentyczny resszta to podszyw.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ROZPALĘ_KAŻDĄ_
Oczywiście pierwsze trzy wpisy to prawdziwy ja, ten wyżej to podszyw!!!

Gość ROZPALĘ_KAŻDĄ_
To nie ja kłamię!!!! To ten drugi !

Gość ROZPALĘ_KAŻDĄ_
Każdej nocy, dokładnie o 2.41 wymykam się z domu oknem kuchennym w różowym szlafroczku wujka Stefana, wspinam po rynnie na dach bloku żując po drodze zapamiętale 'Wiejską z Biedronki, po czym wyję do księżyca przez 3 i pół minuty. Mam wrażenie że to mi pomaga na potencję.:classic_cool: gg: 4962430 Tomek

nie badz sztywniara - nie kasuj podszywa... A ty 'ROZPALE_KAZDA' sie nie martw, bo wszyscy wiedza ktory to podszyw :)

Gość dupa jasia pierdzi stasia
ohh jak ja lubie podszywaczy :D