Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega Mikołaj

dowiedziałem się że moja dziewczyna dala się przelecieć grupowo na prywatce

Polecane posty

Gość kolega Mikołaj

było to jakiś czas temu i przed naszym poznaniem sie ale ... Przeżyłem szok gdy się dowiedziałem - zresztą przypadkiem i nie od niej - i nie wiem czy chcę tego typu partnerkę. W zasadzie to po prostu nie chcę. Wiadomo kto sie puszcza ma kupę grzybów, wirusów i bakterii odseksualnych w sobie. Po co mi później jakiegoś raka hodować z powodu panny ? Co myslicie ???

Gość z tymi chorobami to ty chory
jesteś ...:O a swoją droga panna nie zła ...😠

Myslimy kolego ze twoja historia powstała pod wpływem zbyt czestego przebywania na stronach XXX ? I rada dla ciebie jest tylko jedna :D zamienic kompa na fajna ciekawa ksiazke ... moze cos o indiańcach i kowbojach ... ps...a jezli to zbyt powazna lektura dla ciebie to proponuje poczytac fajne komixy z lat 80 o Tytusie Romku i Atomku :D

Gość kolega Mikołaj
chwila, chwila ... teraz już wiadomo, że panny co się udzielają w łóżku łapią HPV i mają potem raka szyjki macicy. Inny wirus co się przy seksie oralnym do buzi dostaje powoduje raka gardła. Wsspomina sie o seksualnym podłożu raka prostaty. A to dopiero pierwsze3 odkrycia bo dopiero zaczęto kojarzyć raka z seksem. Coraz mniej mnie dziwi, że nasza cywilizacja wymyśliła dziewictwo, wiernośći monogamię. Tylko one zabezpieczają przed wirusami przenoszonymi przez seks.

Gość kolega Mikołaj
i żeby nie było, że to jest rzadkie dodam, że jeśli idzie o przyczynę raka gardła to seks oralny jest obecnie głółną przyczyną, a jago rola rośnie z każdym rokiem bo coraz więcej ludzi jest zarażonych tymi wirusami. Okazuje się, że za wolny seks płacimy z każdym rokiem coraz wyższą cenę.

Gość rzuc ja
jak by nie bylo, kto by chcial kobiete z rakiem prostaty...

Gość kolega Mikołaj
seks genitalny też zaraża a analnmy zaraża jeszcze skuteczniej !!!!!!

Gość mc=2
kobitki są stasznie zaraźliwe i to śmiertelnie

"kobitki są stasznie zaraźliwe i to śmiertelnie" w ogóle życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową więc o co tyle krzyku? ;P

"Wiadomo kto sie puszcza ma kupę grzybów, wirusów i bakterii odseksualnych w sobie. Po co mi później jakiegoś raka hodować z powodu panny ? Co myslicie ???" co myslimy? pewnie ze ryzyko złapania choróbsk rośnie. o HIV nie wspomniales ktory jest najgorszy

Gość mc=2
ale chyba jest różnica w jakim wieku i jak się umiera, co?

Gość dj.władek.
do kolegi Mikołaja powinieneś się cieszyć ze twoja laska ma takie wzięcie powodzenie u tylu facetów moją to nikt nie chce ruszyć nawet kijem

Gość salaustiusz
takie są właśnie dziewczyny - na widok stada penisów tracą moralność