Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana warszawianka 35

Dlaczego faceci tak długo się dobrze się trzymają? zaraz mnie szlag trafi!!!

Polecane posty

Gość Zdruzgotana warszawianka 35

Jest to podle i niesprawiedliwe! Ja dbam o siebie od zawsze, wiele moich koleżanek też, kremy itd. A i tak mam zmarszczki, bruzdy, kurze łapki :-( Moi rówieśnicy-faceci w większosci wygladają super, gładka skóra na twarzy. Oczywiscie mają tez zmarszczki,ale jakoś to inaczej u facetów wygląda. Wprawdzie dzisiejsi 60 latkowie są w większosci zaniedbani, ale faceci ktorych znam (a znam sporo) w przedziale 35-45 to szok! Wyglądają świetnie. Zalamuje mnie to okropnie. I jeszcze czytam o starych fiutach co znajduja sobie mlode laski. Grrrrrrrrr. A na mnie kto sie połakomi? za 5 lat bede miala 40 lat. Dlaczego tak jest?

To wszystko przez stres ...:D Faceci nie przejmuja sie wpisami pod fotkami na NK nie interpretuja w roznoraki sposób rzeczywistosci i nie wykrzywiaja obrazu dnia codziennego pod wpływem emocji :D Stad ładna i zadbana cera :D

no ciekawe, ja mam inne zdanie widzę wiecej brzydkich i zaniedbanych facetów niz kobiet chociaz prawda, ze niektorym facetom wiek sluzy a zmarszczki im sie robia pozniej niz kobietom , inny rodzaj skory poprostu za to szybciej lysieja:D

Gość bezebub_b
"Ja dbam o siebie od zawsze, wiele moich koleżanek też, kremy itd." już masz odpowiedz na swoje pytanie - ta wszystka chemia i polepszacze zawarte w tych wszystkich kremach tylko z pozoru pomagają a wszystko i tak później wychodzi i to ze skutkiem wręcz odwrotnym