Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony009

Co w obecnych czasach zrobic z oszczednosciami?

Polecane posty

Gość Zmartwiony009

Jak w temacie. Mam 50tys ciężko zapracowanych oszczednosci (na mieszkanie) i co teraz robic? Trzymac na koncie i czekac czy moze mieszkania spadna czy kupowac? Czy jest ryzyko ze mozna stracic te pieniadze? Orientuje sie ktos?

Gość Ania z chmur.
założ leniu własną firmę zamiast się nad sobą użalać!

Gość Zmartwiony009
Leniu? Użalanie? No litości. Jest podobno "kryzys" pytam o radę, bo nie chce stracić kasy. A firmy nie chce bo to za duzo problemów.

Gość eddddg
przekaz na kosciół zrobisz dobry uczynek i pojdziesz do nieba

Gość Zmartwiony009
Echh i wez tu się czegoś dowiedz ...

Gość oszalała żona
mieszkania będą tanieć jeszcze kilka lat, conajmniej 2-3, do końca kryzysu. więc jesli możesz się wstrzymać z kupnem ja bym tak zrobiła. Takich pieniedzy wiadomo w domu w skarpecie nie będzziesz trzymać, ja bym włożyła na pewna lokatę, bez wysokiego procentu ale za to pewną, narazie nie słychac żeby któryś z naszych banków miał upaść. Ale to tylko moje zdanie, a ja się w temacie orientuję nie wiele więcej od przecietnego człowieka

dokladnie tak, ceny mieszkan beda spadac, takze wstrzymaj sie jeszcze. Włóż na lokate duzego, pewnego banku badz pobaw sie w derywaty, jezeli troche sie na tym znasz...

Gość Zmartwiony009
Na derywatach się niestety nie znam. Nawet nie wiem jakie banki są w 100% Polskie bo na zagraniczne trochę się boję wpłacać żeby któregoś pięknego dnia się nie okazało że bank zbankrutował.