Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiekSlodki

Laska jest dobra w lozku..

Polecane posty

Gość MisiekSlodki

Co macie faceci na mysli jesli mowicie, ze laska jest dobra w lozku? Co ona takiego musi robic w lozku, zeby byc dobra? Zastanawiam sie nad tym, bo moj facet powiedzial, ze jestem dobra suczka w lozku, ale przeciez ja jestem tylko soba w lozku :) heheh ;)

Gość MisiekSlodki
Więc nie miało na to wpływu to, że byłam poprostu sobą? Że najpierw na niego nawarczałam, obsikałam mu but i biegałam na czworaka z wywieszonym na bok jęzorem za turlaną doniczką z petunią?

Gość MisiekSlodki
Ee... ;) Ktos tutaj podaje sie za mnie i wypisuje glupoty ;) Chcialam tylko wiedziec, dlaczego faceci tak mowia.. i co takiego dziewczyna musi zrobic w lozku zeby tak powiedzial jej facet ;)

Gość sonia rykiel
Nie wiesz ze faceci mowia co chcesz uslyszec?

Gość MisiekSlodki
No niestety, ale wiem, ze oni tak przewaznie mowia.. :) I dlatego pytam sie z ciekawosci jak to jest.. Wtedy bede mogla sie domyslac co ja takiego zrobilam.. :)

Gość Napoleon_rozdarty
jestes glupsza niz moja nic dentystyczna ;O

Gość MisiekSlodki
Pamietam bardzo dobrze co robilam ;) heheh ;) Takiego sexu na pewno nie zapomne... ;)

Ja jestem dobra w łózku! Bo jak śpię to jesć nie wołam, nie drę się na starego, nie wydzieram mu pilota, nie podadam mu kanapek i nie podpijam browca. :) Takam dobra

Kazdej mowia to samo szczegolnie dziewczynom gorszej urody zeby ja dowartosciowac, samo okreslenie ,suczka\' daje do myslenia, malo szacunku malo..

Gość MisiekSlodki
Nie sadze, zebym byla gorszej urody ;) Hahahah ;) Dla mnie "suczka" nie jest obrazliwe ;) Lubie świntuszyć w lozeczku ;) Kazdy lubi inny sex albo ostry albo delikatny ;)

Gość MisiekSlodki
No strasznie nisko sie cenie ;) Az zal dupe sciska ;D

Gość Napoleon_rozdarty
Ja tak mówię każdej niezależnie od tego co zrobi. Taki tekst-wytrych choć przyznaję, że raczej rzadko mówię "suczka". I faktycznie tylko do jednostrzałówek

Facet ktory szanuje swoja dziewczyne nigdy nie zwroci sie do niej per \'suczka\' czy ci sie to podoba czy nie. No chyba ze sa to wieloletnie zwiazki w celu podkrecenia atmosfery choc i to nie za bardzo:O

Gość całkiem niezła
ja tez mówię ze było fajnie, facet się dowartościowuje i następny raz jest jeszcze lepszy

Gość aaaa tak to tak
"Kazdy lubi inny sex albo ostry albo delikatny" No i właśnie dlatego każdy facet mówiąc że jesteś dobra w łóżku będzie miał a myśli co innego - proste.

Gość MisiekSlodki
Sprawy lozkowe trzeba urozmaicić. Z moim jestem 3 lata i co? Mamy sie kochac zawsze tak samo? Oj nie to nie dla mnie. Nie chce monotonii w lozku ;) I jeszcze nigdy nie bylo i mam nadzieje,ze nie bedzie :) Kazda z Was pewnie lubi co innego ;)

Gość aaaa tak to tak
no ale właściwie to o co chodzi, chciałaś się pochwalić, czy jak.....???

Gość a mnie sie ten podoba
chciała zeby jejh napisać że jest zajebista i jej facet ma z nią fajnie :P

Gość MisiekSlodki
Jak uwazasz ;D Ja mam inne zdanie ;P

Gość wg mnie trzeba miec to cos
Niektóre dziewczyny mają jakąś taką naturalność w łóżku. Są namiętne, po prostu to ... lubią :) I tj najważniejsze :) Ja należę do tej grupy. To nie oznacza, że się puszczam :) Kocham się z moim mężczyzną tylko, i kluczem do udanego pożycia jest miłość. Ale inną sprawą jest, że faktycznie super się dobraliśmy. Oboje dajemy dużo z siebie, uwielbiamy zabawy, scenki, a czasem po prostu spontanicznie się kochamy, raz czule, raz ostro :) Pozdrawiam autorkę

Gość ale o co_
ale o co sie rozchodzi? przeciez nie takie bylo pytanie w temacie