Gość agatawawa2 Napisano Luty 24, 2009 Witajcie, chciałabym porozmawiać z osobami z atopowym zapaleniem skóry. Jakich kosmetyków używacie - co sprawdziliście. Chętnie posłucham o Waszych doświadczeniach. Mam problem bo większość kosmetyków mnie uczula. Proszę o rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellaelin 0 Napisano Czerwiec 27, 2023 U mnie był to płyn do mycia naczyń i mydło. Obecnie wszystko idzie do zmywarki a to co wymaga ręcznego mycia traktuję mydłem w płynie z białego jelenia, używam też szarego mydła tej firmy. Dłonie są nie do poznania. Jeśli sprzątam to wszystko w rękawiczkach ale przed założeniem gumowych rękawiczek zakładam najpierw bawełniane ponieważ chemia z tych rękawiczek również przechodzi do skóry. Jeśli chodzi o same kosmetyki to obecnie stosuję:https://verdelab.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory/ Po ich wprowadzeniu widzę zmianę na plus w wyglądzie moich dłoni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach