Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda kotka

chcę przeżyć orgazm podczas stosunku

Polecane posty

Gość mloda kotka

zawsze cudownie dochodzę,gdy facet pieści mnie oralnie badz ręką, ale w czasie sexu tylko raz mi się udało...pozycja na jeźdzca niespecjalnie mi pomaga,bo naprzyjemniej jest mi gdy jestem rozluźniona,a podczas różnych pozycji muszę jednak napinać mięśnie...macie jakieś sprawdzone triki dziewczyny??:)

Gość księżniczka przedwiośnia
I tak masz lepiej niż ja. Ja dochodzę tylko w samotności. Uwielbiam seks, nie potrafiłabym bez niego żyć, ale choćbym chciała to nie dojdę do orgazmu, kilka lat robiłam wszystko, żeby osiągnąć orgazm, ale nic mi z tego nie wychodziło. Dałam sobie spokój i nie muszę miec orgazmu, zeby było wszystko ok.

Gość mloda kotka
ten jeden jedyny raz kiedy miałam orgazm wczasie stosunku to właśnie na pieska-tylko takiego zmodyfikowanego bo prawie leżącego hehe nie musiałam napinać mięśni,a przy okazji pieściłam sobie łechtaczke:)ale chcialabym tez podczas wszystkich innych pozycji dochodzic...

Gość bajdi
strasznie wam dziewczyny zazdroszcze poniewaz nie mam takiej dobrej przyjemnosci zeby dojsc do orgazmu a nie wiem co robic nigdy nie mialam orgazmu czy to normalne a tak bardzo bym chciala tego pomocyyy prosze doradzic dziewczyny licze na was :)))pozdrawiam

Możecie sie kochać na boku kiedy facet pieści twoją łechtaczkę- powinno być wystarczająco rozluźniająco tylko że to trochę płytka pozycja albo po bożemu tylko z wariacjami nożnymi;D wtedy możesz się ocierać:) na siedząco tez jest wygodnie... Szukajcie a znajdziecie:) A dlaczego nie chcesz się napinać, nie możesz sie skupić czy?

Gość taka prawda ona
ile masz lat i jak ma na imie twoj chłopak?

Gość mloda kotka
no jak napinam mięśnie nóg np podczas pozycji na jezdzca to jest ok fajnie i przyjemnie,ale nie mogę dobiec na metę,bo jakos ciezko mi wtedy dojsc;)