Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margesimpson

kiedy robić test?

Polecane posty

Gość margesimpson

mam strasznie nieregularny okres - od 32 do 37 właśnie ostatni cykl trwal tak długo - dziś mam 36 dc czy mogę już robic test?? bo chyba pekne z ciekawości - to juz 6 cykl staran...

Gość kjhusfhuishfiu
Niby test robi sie po 7 dniach. A czujesz już coś po sobie? Mnie strasznie boolały piersi i wtedy zrobilam test bo nawet sie nie spodziewalam że jestem w ciązy

Gość margesimpson
hmm czy czuje... wczoraj zjadłabym konia z kopytami, brzuchol hmmm pobolewa piersi nijak... czuje się w ogóle nijako...

zrób jutro rano a jeśli wyjdzie negatyw i okresu nadal nie będzie to powtórz test po dwóch dniach

Gość kjhusfhuishfiu
Może dlatego że myślisz o tym i sie denerwujesz. Może kup ten tes i zobaczysz jak nic nie wyjdzie to spróbuj za tydzień to bedziesz miala pewność. Nio tak myśle.

Gość margesimpson
znudzona i rozdrażniona na pewno ale nie sądze by to był objaw.... od niczego mnie nie odrzuca wczoraj miałam smaki (ale czesto je miewam) sama nie wiem czy sobie juz nie wmawiam i stad te długie cykle... ale ten jakos sobie odpusciłam - zadnych testów zadnych wyliczen zadnych poz... od tak ... bo wczesniej to wyliczałam starałam a okres albo przyszedł w 32 albo 35 jak chce :/

Gość madziaczek
ja wlasnie dzis zrobilam test, wczoraj powinnam dostac @ ale nie dostalam wiec postanowilam zrobic test niestety negatywny @ nadal nie ma wiec nie wiem co o tym myslec tylko niepotrzebnie sie zdolowalam, a tez sie staram wiec moze lepiej poczekaj ten jeden dzien, rozczarowanie jest okropne mam przez to paskudny dzien

Gość margesimpson
sama nie wiem - wole się nie napalać... zreszta pewnie same wiecie

Gość kjhusfhuishfiu
Wpływ psychiki jest też duży. Nio ja w ciąży to nie mialam żadnych zachcianek ani mnie nie odrzucało od niczego i zero wymiotów

Gość margesimpson
madziaczek - przykro mi - znam to...

Gość madziaczek
dziewczyny czy mogł wyjsc test negatywny mimo ze bylabym w ciazy? jeszcze sie łudze bo tego @ nie ma nadal po zatym dalabym sobie głowe uciąć że sie udało takie miałam przeczucie cały czas a tu ta jedna kreska

Gość margesimpson
podobno mozliwe.... ale ja nawet jak robiłam w okolicach 32 dc i wychodziła jedna to wiecej nie próbowałam.... chyba ze miałąm około 45 dc i nic wtedy dla swietego spokoju ...

Gość kjhusfhuishfiu
Może wyszla jena kreska bo zrobiłaś test za szybko

Gość madziaczek
dla mnie to jakis koszmar dzis co chwila laatm do lazienki sprawdzam czy czasem nie nadchodzi ale nic tylko brzych mnie tak boli jak przed @ włąsnie pewnie sie za bardzo nastawiłam i stad to opóźnienie

Gość madziaczek
czemu za szybko znaczy a wczesnie? z reguły okres mam co 28 - 29 dni dzis przypada 29 i robiłam dzis rano

Gość margesimpson
jak za młodu się patrzyło OBY przyszła tak teraz OBY nie przyszła...chociaż wiem po sobie jak dalej jedna kreska a okresu nie ma to teź coś nie tak...

Gość Wokol wlasnej osiii
u mnie pierwszy tes wyszedl negatywny, chociaz zrobilam go po terminie spodziewanego @ :)

Gość kjhusfhuishfiu
Dokładnie możliwe że za wcześnie. Pocczekaj jeszcze kilka dni. Wiem że ta niepwność jest sraszna ale ten nasz organizm jest jeszcze straszniej skomplikowany :)

Gość margesimpson
wokół....i byłas jednak??

Gość kjhusfhuishfiu
Kochane ja dowiedzialam sie od mamy że jestem w ciązy bo powiedzialam ze strasznie bolą mnie piersi. Nie wierzylam tym jej wmówkom ale la pewności zrobilam test i wyszlo :) A tak to dalej bym czekala na okres:)

Gość madziaczek
czy mam rozumiec wokoł wlasnej osi ze drugi był,pozytywny? jezeli tak to kiedy go robiłas?

Gość margesimpson
mnie piersi juz nie raz tak bolały ze pływac nie mogłam - mimo to jedna kreska - hmmm a może byłam i poroniłam wczesnie?

Gość Wokol wlasnej osiii
Pierwszy test robilam 3 dni po spodziewanym dniu ... niegatywny... kilka nasteonych dni minelo, okresu dalej brak.. no kurcze co sie dzieje.. nie wytrzymalam - kupilam drugi test - 2 wielkie czerwone krechy :) Co do objaowo, kompletnie nic nie czulam.. Jakby to w ogolne nie byla ciaza :) Wiec moze nie wszystko stracone? :)

Gość madziaczek
kjh... a ty kiedy robiłas test duzo przed terminem @? mam chyba hopla dzis naprawde juz bym wolaał ze by ten cholerny @ nadszedł to przynajmniej nie miałabym złudzeń i wiedziłą na czym stoje

Gość kjhusfhuishfiu
Czasami kobiet poronia nawet o tym nie wiedzą. A piersi może bolały Ci poprostu na okres. Te nasze ciało to róznie reaguje. Mnie czasem boli brzuch podczas miesiączki a czasem nawet nie wiem ż eją mam.

Gość margesimpson
mozliwe - jedno wiem... dziś bez kija do mnie nie podchodź - zimno mi i cała jestem do du...

Gość kjhusfhuishfiu
kochana ja nie pamiętam dokłanie kiedy go robiłam.

Gość madziaczek
to czekanie jest najgorsze i nadzieja ze moze jeszcze sie uda a tu potem nadchodzi @ i klops od nowa

Gość kjhusfhuishfiu
Nie martw sie i nie denerwuj. Twoje samopoczucie i kondycja psychiczna ma ogromne znaczenie! Będzie dobrze!

Gość margesimpson
i dalej nie wiem - robić czy nie... chyba nie...