Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość objętość nettooo.

na temat Naszej-klasy

Polecane posty

Gość objętość nettooo.

Co i rusz pojawiają się tutaj nowe tematy wałkujące w kółko to samo te same i same i same tematy :O Połowa krytykujących (założe się) ma nie lepszy profil od tych, którzy są krytykowani. Bo i na przykład: kto ma tylko jedno zdjęcie (twarzy) - które na potrzeby pierwotne NK w pełni by wystarczyło. Połowa z Was ma pewnie galerie ze 150 fotkami a każde w innej pozie mimo, że na gębie ten sam make up a na dupie te same spodnie. - kto ma wśród znajomych tylko tych z którymi faktycznie chciał odnowić znajomość i z przyjemnością by się spotkał? - połowa z Was miewa znajomych takich - co to tylko zaproszenie wysłane i przyjęte a żadne be i me nie wypłynęło z żadnej strony. Ważne że zasiliło się liczbę znajomych - no i co najbardziej mnie denerwuje - mnóstwo (albo i prawie 90% to znajomi których dzień w dzień widujemy ale oczywiście NK służaće do odnowienia konaktów pomogło nam zlokalizować znajomego którego widujemy może i w szkole ale bo tam wiadomo kiedy się nam zgubi... :O - wiadomości wysyłane sobie i komenatrze - istne gg zrobione pod fotkami. bez nawiązywania czasem do zdjęć wypisujecie głupoty typu \"spotkamy się jutro, ale wczoraj byla impreza\" tak jakbyście nie mogli otworzyć okienka z gg i tam łaskawie popisać. nie, bo wszysycy muszą wiedzieć, żeście były tam i sram więc hipokryci skonczcie w końcu najeżdżać na innych użytkowników NK i do czepialskich - nie mam tam konta, ale z racji tego że jako studentka i dorosła osoba często mam przyjemność przebywać z innymi dorosłymi osobami, które lecą na uczelnię z laptopem byle tylko wszystkie przerwy przesiedzieć na NK.... \' 🖐️

Gość dobre to
Jaja sobie robisz, serio latają na uczelnię z laptopem, żeby na nk gmerać podczas przerw, czy ja tak głupia jestem, że jakiejś ironii nie zrozumiałam :D?

Gość objętość nettooo.
hmm, oczywiście nie wszysycy. żeby nie generalizować. ale miewam takie koleżanki (jakoś faceci bardziej kryją się z tym że tam siedzą - chociaż często bywa że mają więcej fotek niż babki :O) no ale wracając - miewam takie koleżanki. łażą z laptopami - niby do celów edukacyjnych ale jak zerkniesz na wykladzie co robią - nasza klasa, nasza klasa i tak do porzygania :O a najlepiej jak miewamy zajęcią komputerowe - facet się spóźnia lub nie chce mu się prowadzić zajęć to wszysycy jak te muchy które nie mają w domu internetu rzucją się od raz na Naszą klasę i oglądają w kółko to samo. no proszę Was!

Gość jojeaj
hehehe dobrze prawisz, hipokryzja, a poza tym wzbudzanie zbednych kontrowersji wokol nk. to tylko stronka internetowa ludzie!!!!

Gość prawda to tylko strona
a ludzie najchetniej zamieszkaliby na NK :D

Gość nie mam konta
i dobrze mi z tym

Gość lucyferzyca jghjfh