Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszko

czy ktoś mi wyliczy coś? STYPENDIUM UNIJNE

Polecane posty

Gość uszko

PROSZE ŁADNIE[KWIATEK]

Gość zielona gruszka
a np. co??

Gość uszko
CZESC ZIELONA GRUSZKA:) NP. mamy dwa hektary pola... czy to jest duzo? dodam ze w 2007 mama miała emerytury 520 a tata 723,zł no i do tego to pole czy mam sznase ubiegac sie o stypens\dium jesli dochod na jedna osobe ma nie przekraczac 504 zł?? niewiem jak to pole liczyc..

Gość zielona gruszka
3 osoby w gospodarstwie domowym? Jeśli tak to możesz się ubiegać o takie stypendium

Gość zielona gruszka
prosty rachunek 520 +723 = 1243/3=414,33 ale musisz iść do urzędu skarbowy po zaświadczenie o dochodach z całego roku,

Gość uszko
tak trzy osoby, mówisz ze moge, a mozesz mi powiedziec jak to sie liczy? wiesz jaki tam składki sie odlicza itp.? dziekuje za odpowiedz

Gość uszko
tak ja wiem jak ty policzyłas dokladnie to mi chodziło o te pole 2 hektary, to tez sie jakos liczy, miałam nadzieje ze ktos mi to wyjasni...

Gość zielona gruszka
bo te dopłaty to chyba są tylko do 2 ha z tego co się orientuję musisz zapytać w jakimś urzędzie pewnie w gminie

Gość uszko
dziękuje, skoro warto to to popytam sie bo te pieniazki naprawde by mi sie przydały. wysokosc takich emerytur rodziców i te dwa hektary pola to wydaje mi sie ze nie ma tak duzo i moge spróbować starac sie o te stypendium.