Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda pani domu

wybor kapusty na gołabki

Polecane posty

Gość młoda pani domu

czym się kierowac przy zakupie,musi miec jakies specjalne cechy by byla dobra na gołąbki? A pozniej ile czasu ją obgotowywac -to jest najgorsze:D i oddzielanie lisci :D dziękuję🌼

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ups...........................
Najlepsza włoska szybko się gotuje i gołąbki są pyszne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o tej porze roku tez z włoskie
robie bo ta zwykła jest taka twarda i żle sie z niej robi ...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki27
ja kupuje kapuste spiczastą nie płaską najlepiej z takiej się obierają sięliście

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niektórzy nie lubią włoskiej
zwykła bezpieczniejsza wybierz w miare luźną główkę - będzie łatwiej zdejmować liscie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wkładasz całą kapuste do dużeg
gara i gotujesz az liście zaczną odłazić ...po kolei zaczynasz je wyjmowac ...ale przedtem wykroić musisz kaczan !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co to znaczy zeee
" niektórzy nie lubią włoskiej zwykła bezpieczniejsza "=co znaczy bezpieczniejsza ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta włoska
na gołąbki najlepsza,ładnie odchodzą listki i wogóle są gołąbki ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 4777
a dlugo ja trzeba obgotowywac ? pierwszy raz robie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta włoska
Jeśli robisz z włoskiej to pościągaj delikatnie listki jak główka jest luzna to łatwo odchodzą a następnie na wrzątek żuć liście i 5minutek je obgotuj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta włoska
oczywiście chodziło mi o wrzuć a nie żuć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×