Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiii

angielski.....jak to ma być kurde???

Polecane posty

Gość iiiiiiiii

jak przetłumaczyć zdanie 'tak mam kilka fotek, jesli chcesz to dodam je na myspace, sepacjalnie dla ciebie' na angielski??? i od razu uprzedzam pytania zboków, że nie chodzi tu o rozbierane foty !!!

Gość dari vanessa to fajne imie
bsh,jaks nastolatka zdesperoanzeby pokazac swje zdejcia obcokrajwcowi .... zal..... lepeij bys sie do ksiazek wziela .....

yes, i have few photo if you want i can get it to my space special for you jakoś takoś:)

Gość cupcake
i tak z tej twojej sprzedaży i znajomości gówno wyjdzie skoro podstawy angielskiego to dla ciebie przeszkoda nie do przeskoczenia :o

Gość iiiiiiiii
nie o swoje foty chodzi idiotko więc ja nie wiesz to siedź cicho!! chodzi o foty naszego kraju bo ta osoba chce przyjechać do Polski i prosiła o zdjęcia!!!

Gość fdjdfnjdfhf
Yes , I have photos , if you want , i can add these photos to myspace , special for you.

hihih dajcie dziewczynie spokój:] nie pytała o niczyje zdanie na zaden temat:/

Gość iiiiiiiii
cupcake nie znasz mnie więc nie oceniaj! z ludźmi z myspace zwykle rozmawiam po niemiecku ale czasem ktoś napisze po angielsku więc pasuje odpisać!! a angola się dopiero uczę!

Gość dari vanessa to fajne imie
jasne.... wymysl cos lepszego.... juz idze jaka jestes zainteresoana zeby wspomoc poslka turytyke.

Gość iiiiiiiii
adinka dziękuję bardzo i tobie też fdjdfnjdfhf dari vanessa to fajne imie nie oceniaj innych swoją miarą. Kończę już bo z głupimi ludźmi się nie rozmawia. dziękuję jeszcze raz tym co mi pomogli ;)

Gość UrodzonyWAnglii
jest, "Yes I have a few photographs, if you would like then I can add them to my account on myspace, specially for you" Czy wszystko w polsce musi byc takie zkomplikowane, niech dziewczyna robi co chce, boze ..

Gość iiiiiiiii
różowa : ta osoba to kobieta i w dodatku dotąd myślała że polska leży w niemczech. Niestety amerykanie nie są zbyt mądrzy ale to nie ich wina, tak są wychowywani. żegnam