Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GMGUUT

a JA MAM ROMANS W PRACY I JEST SUPER

Polecane posty

Gość GMGUUT

tez tak robię i nie widze w tym nic zdrożnego, cz nie mile jest być zauważoną, docenioną, atrakcyjnąw oczach innego faceta ??? Jestem już 16lat wzwiązku małżeńskim i nie wiedzę powodu, by od czasu do czasu nie dodać swemu życiu małego"pieprzyku"... to dodaje skrzydeł, stawia nanogi... ważne, by nie przekroczyć bariery, gdziekończy się sex, amory, flirt ...a rodzi uczucie...bo to niestety może "lekko" komplikowaćsytuację...

ja pierdzile zgińńńńńńńńńńńńńńńń poczwaro nieczysta i kurwa niech Bóg mnie chroni przed kimś takim....... kurwa jak czytam coś takiego do juz wolę być sam niż sie wiazać z kimś :P:P:P:P zdradzasz osobę która Cię kocha, wiem ze jest nudna i wogóle nie docenia - ale to tzreba było sie zastanowic przed powiedzeniem tak przed ołtarzem a nie:P:P:P Kurwa czasem chcę aby hitlerowcy wrócili zrobili by z Toba porządek:P

Gość haha hihi
zapamiętaj sobie to na długo: "gdzie się mieszka i pracuje tam się dupą nie wojuje" :) a już niedługo się przekonasz jak wielki jest sens tych słów :)

Gość to fajnie cieszymy sie

Gość maly pieprzyk
do czasu uskrzydla:P hehehe kolejna naiwna:D

hehehheheeh dzieki pisze to co zcuję no kurwa jak sie z kimś wiążę to nie odpierdalam takich rzeczy - potrafię się pochamować.... jezu w ameryce i an zachodzie się już zmieniają z takiego myślenia jak autorka postu a my nie kurwa dalej zapatrzeni w Rosję czy inny Kazachstan- jestem sobą i jestem szczery a jak cos mnie wkurwi to to piszę:P:P:P żarty zartami ale jak coś takiego czytam jak wyzej to poprostu nie mogę.......

Gość całkowicie czarny kot
kogo próbujesz przekonać do tej superowości? nas czy samą siebie?

I bardzo dobrze :D Mi sie tez przez takich ludzi jak nasza autorka nie chce mieszkac w tym kraju ;p a czasami to nawet zyc mi sie odechciewa kiedy zdam sobie sprawe z tego, ze wiekszosc spoleczenstwa traktuje innych jak smieci i bawie sie ich kosztem.. eehh..

Gość Preferencje11111111
kretynka :D:D

Droga niewiasto :D jakoś mi nie pasuje :D:D:D do Cioebie wiec zaczne inaczej :P Autorko ...romans w pracy może mieć kazdy :P nie każdy zas potrafi powiedzieć NIe gdy wszyscy krzyczą Tak . ps. Tez masz powód do dumy :D:D:D:P

no dokładnie kurwa nie bawi sie kosztem innych jak sie nie podoba to mozna miec pzryjaciela co Cię zauroczy czujesz coś do pzryjaciela to zrywasz i sie dopiero znim zabawaisz i wiążesz / oczywiście jak to wszystko jest pzred slubem/ a po slubie kurwa- przysiagałas że nie odpierdolisz takiej jazdy... nie no w mordę niechcaiłbym nikogo atkiego w życiu spotkac