Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vylllly

Spuscił sie??

Polecane posty

Gość vylllly

Mam problem.. poznałam fantastycznego faceta.. ma 32 lata ( ja 22)..i juz sytuacja powtarza sie 2 razy z rzedu..Jestesmy na kanapie całujemy sie mocno on maca mój biust i pupe..mija ok 8 min..i on zrywa sie do WC jak idiota... Nie wiem co może mu dolegac? Czy chce mu sie sikac ( w takim momencie?)) czy juz doszedł i nie chce bym to widziała w koncu do stosunku nie doszlo( nie zdazylo;P)...???czy jak?? Znamy sie juz troszke czasu spałam z nim 2 razy.. zasze króciutko..5-6 pchniec i dochodzi:(...ale teraz przechodzi samego siebie. Jest dojrzalym facetem ma 32 lata..miał wczesniej 4 dziewczyny stałe ..i żonę ( z ktora się rozstał 3 lata temu)dziecko. Nie wiem co o ty myslec? To nie jest prowoakacja.. prosze o odpowiedzi.

Gość vylllly
Dodam jeszcze,ze przed tym macanskiem robił siusiu.:/ ???

Gość bcjiawhfucqihcan
no to juz wiesz czemu zona go rzuciła:)

Gość vylllly
On zostawił zonę.. nie chce winkac czemu..ale rozwód wyszedl z jego inicjatywy.

Gość napalonaxxxx
to czmu sie nie kochacie kikla razy dziennie to bedzie lepiej

Gość vylllly
ladeco on juz nie ma zony.. to byla przeszlosc 3 lata temu.. no facet po przejsciach;) Kochamy sie roznie to fakt..ale staramy sie kochac przynajmniej 2-3 razy w tyg.

Gość vylllly
Chciałabym sie dowiedziec czy moze któras z Was sie z czyms takim spotkała.. lub którys pan ma podobnie. Prosiłabym o w maire konstruktywne odpowiedzi bo zależy mi na tym facecie.. jest przystojny inteligentny dojrzały odpowiedzialny... tylko te dziwaczne sytuacje... i szybki stosunek..:( Kochalismy sie ost 2 razy pod rzad.. nie trwał jeden stosunek dluzej niz minute:(

Gość vylllly
Głupio bylo mi gos pyt czy doszedl...bo jak wyszedl był nieco zazenowany . zapytałam za to czy ma problemy z pecherzem..pow ze nie i nic mu o tym nie wiadomo. Wiec juz sama nie wiem?

Ty lepiej zn im poważnie pogadaj, bo on może cierpieć na przedwczesny wytrysk. To się leczy, ale samo nie przejdzie - on powinien się udać do specjalisty. I nie mów mi tylko tutaj, że na razie nie chcesz o nim na ten temat rozmawiać - w końcu jesteście na tyle blisko, że już uprawiacie seks, to nie powinno być między Wami tematów tabu.

dlaczego nie zapytałaś się go dlaczego zawsze idzie do ubikacji ? Skoro jesteście ze sobą blisko i miałaś z nim seks to nie ma problemu zapytać się dlaczego Może ci powie że nie może wytrzymać i musi sobie zwalić to mu powiesz że kobiecie jest przyjemnie jak to ona zrobi , podobnie jak tobie gdy ty kobietę doprowadzisz do orgazmu

Gość bcjiawhfucqihcan
jesli szybko dochodzi powinniscie to robic 2, 3 razy... ale na jednym spotkaniu! Dojdzie szybko za 1, odpocznie troche, za 2 bedzie juz troche lepiej a za 3...

Gość akademiczka...
musisz z nim o tym porozmawiac w sposub delikatny, czuly i seksowny. on widocznie nie ma do ciebie zaufania.

Gość ty sie ziomus lepiec zdecyduj.
bo cos slabo sciemniasz,,,, bo albo: "Kochamy sie roznie to fakt..ale staramy sie kochac przynajmniej 2-3 razy w tyg." albo: "Znamy sie juz troszke czasu spałam z nim 2 razy.."

Gość Ja mysle ze on popuszcza mocz
bo wiesz po trzydziestce faceci sie juz psuja

Gość fghfg
Pewnie ma przedwczesny wytrysk,to sie leczy i dosc szybko moze z tego wyjsc,tylko musi isc z tym do seksuologa bo samo nie przejdzie.. Zreszta posluchaj sobie czasem audycji na tok fm "kochaj sie dlugo i zdrowo" w srody o 22, bylo kilka audycji wlasnie o takich problemach facetow ;)