Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna mammmmba

Jak się zrewanżować?

Polecane posty

Gość czarna mammmmba

Spotykam się z chłopakiem ale nie jesteśmy parą. To trwa już jakieś 3 miesiace. Zawsze jak razem wychodzimy to on płaci. Czy to kino czy restauracja czy kawiarnia. Chciałabym mu się jakoś zrewanżować tyle, ze brak mi pomysłów. Chyba mu się podobam a on mnie :) Czy dobrym pomysłem bedzie np. upiec dobre ciasto i go zaprosić do domu? Podkreślam, zę nie jesteśmy parą i boję się, zeby nie pomyślał, ze na łeb na szyję dążę do tego, zeby go przyskrzynić (zauważyłam, że jest raczej "długodystansowcem")

jak następnym razem się spotkacie to powiedz ze Ty zapłacisz, będzie nalegał że to on chce a Ty powiesz że źle sie czujesz z tym ze ciągle on płacii chciałbyś choc raz ty coś zafundowac , zaproponuj mu że np. zapłacisz za kino, a on za to postawi obiad:) - kurwa, powiedz mu prawdę rozegraj to normalnie to jeszcze czymś takim mu zaimponujesz:P

Gość czarna mammmmba
Doradzi mi ktoś? nie chcę go zrazić takim zaproszeniem

Gość czarna mammmmba
No wiem:D lepsze to niż ciasto? Bo ciasto moim zdaniem takie bardziej yy ludzkie i takie ze ten no.. go ośmielić:D :P:P:P a o to mi chodzi:o

Gość scacsscaccsacsacs
Wal prosto z mostu, że Ci sie podoba niektorzi faceci wola jak to panna jest smielsza

Gość czarna mammmmba
No własnie nie wiem o co w tym biega:D Nie chcę go wystrszyć. A jeśli on nie należy do tych facetówq którzy wolą śmielsze panny? :P

Gość scacsscaccsacsacs
mysle, że nie ucieknie ale bedzie wiedzial juz na 100% ze mu sie podobasz a teraz moze nie jest pewien :>

Gość gvbgsdgs
wampirek dobrze mówi - ciasto robiło sie kilkadziesiat lat temu, aby przywitac sasiadów:O po prostupowiedz, ze głupio sie czujesz, gdy on zawsze płaci...takie trudne??

Gość scacsscaccsacsacs
ze Ci sie podoba*

Gość czarna mammmmba
Hm...Chyba mozesz mieć rację z tym, ze będzie już wiedział, ze mi się podoba:P A z ciastem to moze innym razem:) moze po prostu następnym razem jak pójdziemy np. do kina to po kinie zaproponuję kawę? Bo żeby go zaprosić na obiad to mnie nie stać :O

spoko poprostu coś postaw moze być nawet dobra herbata czy kawa w jakiejś knajpce np. w podziękowaniu za kino:) kawa taka kosztuje 5 zł wiec nie majątek;) ajemu bedzie miło że nie jesteś materialistką i nie lecisz an kasę i tez potrafisz sama coś zaproponować - wierz mi facet Ci to pisze;)

ciasto tez dobry pomysł ale zostaw to jak juz będziecie razem:) potem zaproś go na obiad:) doceni to ze sama zrobiłas:)

Vampire, skad jestes ;d? zastanawiam sie, gdzie sie takie rozgarniete samce rodza :D

na wsi:P:P Brzuze koło Rypina/taka zaopchaj dziura misteczko/ który z kolei jest 60 km od włocławka na północ:P kujawsko-pomorskie:P

24 latka :) i nie taki miód i amlina jestem :P największa wada przez którą rozpad sie mój związek :egoizm i niezdecydowanie- uczuciowy facet jestem daję sie ponieśc uczuciom ale staram sie to zmienić:) - wszystko co narazie trzeba wam wiedziec o Vampire:)

czekam na wiecej info :D a poki co ide na silownie. trzeba sie ruszyc po zimie.. ;)

miłych ćwiczeń:):) obecnie student informatyki na 3 roku WSHE w włoclawku:P