Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna 556

Was tez brzydzi obcy biust ?

Polecane posty

Gość niepewna 556

Zastanawiam sie czy tylko ja tak mam że biust innej kobiety szczegolnie jesli jest obfity napawa mnie odrazą jakby ? np na mysl ze moglabym sie o niego otrzec niechcący ? czy podobnie czuja mezczyzni na mysl o penisie innego faceta ?

Gość niepewna 556
a jaki macie stosunek do własnego biustu ? Ja przyznam że ta czesc wydaje mi sie jakas obca, niepotrzebna, oczywiscie bez przesady, nie jest to jakies chorobowe, pamietam ze bedac dzieckiem nie mialam tego tylko wyroslo potem, moze to dziwnie brzmi ale moze to kwestia dosc purytanskiego wychowania ?

Gość nefret
coś masz nie tak. mój biust jest mój i jest częścią mnie. do tego jest atrakcyjny, więc go lubię :D

Gość guijuud
nie cierpie obfitych biustów facetów - jak myślę sobie, że się taki może o mnie otrzeć ble

Gość też tak mam z biustami
Mnie nawet brzydzi widok wypływającego zza dekoltu dużego biustu.Mniejsze biusty nie wzbudzają we mnie takich odczuć

Gość niepewna 556
a goły tyłek w ogóle mnie nie obrzydza, natomiast jak czytałam gdzies że koleżanka dala drugiej pomacac biust po operacji np. silikonow zeby zobaczyla ze sa jak naturalne to ja sobie nie wyobrazam takiego czegos zebym pomacala kolezanke

Gość ja to myślę
nie

Gość za duże cycki mam
ja też wole mniejsze.. nie malutkie.. ale mniejsze..a nie takie big jak ja mam :(

Gość unikam przypadkowego
dotkniecia czyjegos biustu. Brzydza mnie tez wszelkie filmiki baba z babą. Widac jestem hiperhetero.

Gość a ja swoich cycków
nienawidze. Wolałabym ich nie miec. W ogole wolałabym byc facetem. Serio.