Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna2188

Czy piloci samolotow pasazerskich są innego charakteru? Jacy oni są?

Polecane posty

Gość hanna2188

czy znacie jakichs pilotow, jacy sa prywatnie? w pracy twardzi, a w domu ...?

Gość sssssssssssssssssssssssddd
co to k... znaczy \"innego charakteru\"?

Gość hanna2188
chodzi mi o to, ze nie kazdy moze wykonywac bardzo stresujace i odpowiedzialne zadania, wiec dlatego pytam o ten "inny" charakter

Gość overture
akurat samolot pasażerski to żaden stres. znam kilku pilotów i nie różnią się niczym od przedsiębiorcy, biznesmena czy sklepikarza.

Gość hanna2188
wydaje mi sie ze to sa bardzo opanowani ludzie a biznesmeni, przedsiebiorcy czy sklepikarze sa zazwyczaj narwani. Czesto latam samolotem i nie moge sie napatrzec na ich styl bycia i sposob zachowania. To opanowanie mnie hipnotyzuje hehe

Gość demonstrate
zależy od człowieka i charakteru. mój kumpel ma dwie twarze, w pracy oaza spokoju i skupienie maksymalne, po pracy odreagowuje i ma naprawdę pozytywnie skrzywiony dekiel :D

Gość poopowiadajcie

Gość hanna2188
podnosze

Gość piloci starzeją się szybciej
dwudziestoparolatek latający kilka lat wyglada jak czterdziestolatek także psychicznie sie starzeją

Gość coco musi umrzeć
czemu oceniacie ludzi po profesji jaka wykonuja?????? piloci bywaja nieco zadufani w sobie.... jedyna roznica a piloci wojskowi moga miec nieco nieroformowalny charakter :D ot jedyne roznice.... opanujcie sie

Gość jakiego innego
charakteru? normalni są

Gość Wlasnie
ostatnio czytalam artykul na ten temat bylam w szoku,ze taki duzy procent alkoholikow jest w tym zawodzie

Gość coco musi umrzeć
co do zamilowania do alkoholu... niestety to prawda... ale pokaz mi polaka ,ktory nie pije? :D nie wiem czy wiesz ,ale lotnicy bardzo szybko narazeni sa na rozne schorzenia.... niektorzy albo musza konczyc sluzbe w dosc mlodym wieku albo jada na antybiotykach ... alkohol czasem usmierza bol, czasem pomaga zapomniec...a czasem po prostu relaksuje.... czasem tylek boli po kilkugodzinnych lotach :D

Gość obeznanyzżyciem
Ktos napisał, że szybciej sie starzeją. Nie do końca. Muszą bardzo dbać o zdrowie, bo regularnie mają bardzo ostre badania. Starają się dobrze odżywiać, uprawiać sport, nie palić, nie nadużywać alkoholu. Mają też pieniądze by o siebie dbać, bo dobrze zarabiają. Znacznie szybciej zestarzeje się kierowca autobusu czy tira, żywiący się hotdogami i palący faję za fają. Co do "starzenia psychicznego", to po prostu w tym zawodzie trzeba być dojrzałym i ogarniętym. Niejeden 25 latek to jeszcze kompletny dzieciak, a taki pilotem być nie może. Aby zostać pilotem, trzeba poświęcić parę lat i (najczęściej) furę pieniędzy (często pożyczonych), więc nie ma tam ludzi z przypadku tylko pasjonaci.