Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała gruba beza

Nie wiem jak powstrzymac chec na slodycze!

Polecane posty

Gość mała gruba beza

Gość mała gruba beza
Dziewczyny! jak Wy sobie z tym radzicie? ja gdyby nie slodkie byłabym piekna i szczupła,ale chec zjedzenia czekolady jest silniejsza ode mnie :(

Gość XXI.
CHECI RACZEJ NIE DA SIE POWSTRZYMAC. ALE TO NIC TRUDNEGO NIE CHCESZ JESC SLODYCZY TO ICH NIE JEDZ, CHYBA TAK NAJLATWIEJ? MUSISZ MIEC SILNA WOLE. A JAK SAMA SILNA WOLA NIE POMOZE TO MOZE JAK CIE OCHOTA NA NIE NAJDZIE WEZ TICTACA ALBO ZUJ GUME ALBO UMYJ ZEBY JAKAS PASTA MIETOWA?

a próbowałaś to: jedz tak dużo czekolady i słodkiego, że aż będzie ci niedobrze i sie w końcu tym znudzisz. (raz tak zrobiłaml, i nie jadłam słodyczy przez 3 miesiące)..moze tobie się uda dłużej wytrzymac bez

Gość zozolioleole
najwazniejsze jest to, zeby nie miec slodyczy blisko siebie. Zadbaj o to albys nie miala do nich dostepu.

Gość mała gruba beza
no własnie nie wime, chrom mi nie pomaga! moze to chore i jak przeczytacie to sie bedziecie smialy, ale czasami jak nei zjem slodkiego, robi mi sie zimno, boli mnie głowa i dosłownie czuje jak mna telepie

Gość blondynka nr 1
Jezu mam ten sam problem, czuje sie już uzależniona, chrom nic mi nie pomaga, wytrzymuje gora dwa dni, i cos mnie ciągnie:/

Gość hej moze nie powinnas
sie koncetrowac na alkoiwtym pzrestaniu jedzenia slodyczy bo skoro z ciebie taki lakomczuch to postyaraj sie je OGRANICZYC. .ja tez taki lakomczuch jestem, moge sie nazrec jednego dnia slodyczy jak swinia i moge potem je nie jesc przez 1 czy 2 dni ale potem znowu zjem cos slodkiego, ale od jakiegos czasu po porstu udaje mi sie je ogrnaiczac np.zjesc 2 ciastka zamaist calego opakowania.... pozwol sobie na troche ale pamietaj kiedy pzrestac.

kup sobie gorzka czekolade - jak juz jesc slodycze to przynajmniej te \"zdrowe\" ;) po posliku zjedz sobie 1 kostke i tyle ;) powinno pomoc ;p

niech cie nie przeraza ta jedna malutka kostka - czekolada gorzka jest bardzo intensywna w smaku i po 1-2 kawaleczkach nie chcesz juz wiecej, albo co lepsze twoja ochota na slodkie zostaje zaspokojona ;)

Poszukaj sobie na forum przepisów na niskokaloryczne desery i staraj się tym zapchać, jak już naprawdę nie możesz wytrzymać.