Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet marzenie

plucie do buzi i z liscia w dziub

Polecane posty

Gość facet marzenie

Siemanko laseczki. Poznalem raz kobitke, ktora lubila jak sie jej plulo do buzi, na jezyk i w oczy. Miala do tego podobne podejscie jak do spuszczania. Dodatkowo lubila dostac klapsa w dupke z calej sily i z otwartej w buzie. Mnie to tak podjaralo, ze sam tak chcialem, zeby mi to robila. I bylo super. Ciekawi mnie ktora z was ma takie upodobania lub o tym mysli, zeby cos takiego robic. Waznym aspektem sprawy bylo, to ze obydwoje darzymy sie szacunkiem i nie ma mowy o ponizaniu czy hamstwie. Tak z milosci po prostu ... Dziwne? Ale prawdziwe !

Gość signal
ja lubie jak mnie chlopak pare razy klepnie po pupie, czy zwiaze, albo mowi mi co mam robic... ale nie potrafie sobie wyobrazic plucia na siebie, czy bicia po twarzy. dla mnie to juz lekka przesada :P

Gość facet marzenie
Jesli chodzi o plucie, to tak na logike: jesli kobieta lubi spuszczenie do buzi, polyk i w dodatku lize sie z facetem to i tak przeciez ma kontakt z jego slina. U nas pomysl wzial sie z dazenia do rownowagi. Bo jesli ja sie spuszczam kobiecie do buzi a ona nie moze mi sie spuscic, to niech tam napluje, zebym poczul sie tak samo jak ona. Bardzo nam sie to spodobalo i teraz tesknie za tym jak cholera. Musze dodac, ze robienie czegos takiego bez braku zaufania i szacunku ... hmm chyba nie bylo by fajne. Jesli chodzi o przylanie kobiecie w dziubek, to oczywiscie rowniez z wzajemnoscia z jej strony, no i bez robienia zadnej krzywdy. Ot taki mocny perversik podchodzacy pod s/m ale tez - przede wszystkim z zaufaniem i bez ponizania.

Gość on_22L
Ja akurat jestem uległy więc lubie jak mi kobieta pluje do ust, da czasem z liscia i klapsa w tylek :)

Gość on_22L
Ja akurat jestem uległy więc lubie jak mi kobieta pluje do ust, da czasem z liscia i klapsa w tylek :)

Gość facet marzenie
To u mnie jest troche inaczej. Ja ulegly nie jestem. Wole kobiete zdominowac delikatnie. Ale najbardziej lubie jak jest po rowno. To mnie wlasnie kreci. Im bardziej ona jest ostra, tym bardziej i ja. W ten sposob dochodzi do sprzezenia zwrotnego i orgazmy sa rewelacyjne

Gość on_22L
a powiem Ci ze jest cos w tym co mowisz bo mialem taka partnerke która zawsze mnie jakos prowokowała do tego zebym był ostry i sama była ostra. No ale jednak wole mieć swoją Lady:)