Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosiiaaaa

nie moge znalezc pracy bede musiala przerwac studia jestem zalamana

Polecane posty

Go艣膰 gosiiaaaa

馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 z liscia
wspolczuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca dobrze p艂atna
W dobrych agencjach towarzyskich nie ma mafijnych uk艂ad贸w i mo偶esz si臋 dogada膰 z w艂a艣cicielem 偶eby艣 mog艂a wpada膰 kiedy chcesz. Za艂atwisz 2-3 klient贸w i wr贸cisz do domu maj膮c w kieszeni nawet 1000z艂. Po艂owe bierze agencja z oficjalnej stawki plus to co dostajesz z napiwk贸w. Polecam, sama tak robi臋 studiuj膮c w du偶ym mie艣cie. Musisz tylko ze swoim ch艂opakiem po膰wiczy膰 dobry oral, anal za dodatkow膮 dop艂at膮 itd...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beladonnaaaa
Ja te偶 dorabiam sobie cipk膮 i nikt o tym nie wie nawet m贸j ch艂opak :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsffds
gosiu, a w jakim miescie mieszkasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manikaa
oj wsp贸艂czuj臋, ale nie ma co si臋 za艂amywa膰, trzeba dzia艂a膰 :) gdzie szuka艂a艣? ja wiem 偶e to mo偶e nie jest wymarzona praca,ale popytaj w supermarketach, rozdawaniu ulotek albo w macu, tam ci膮gle rerutuj膮, pzynajmniej na razie si臋 tam zahacz i szukaj czego艣 innego. moze fortuny nie zrobisz ale zawsze to troch臋 do przodu z finansami. I id藕 do dzia艂u finansowego, czy jak to si臋 tam nazywa na Twojej uczelni i zapytaj czy nie da si臋 1. prze艂ozy膰 p艂acenia czesnego, 2. za艂atwi膰 jakiegos stypendium albo zapomogi i nie panikuj, w najgorszym razie czekaj膮 Ci臋 uroki dziekanki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgvgaf
we藕cie sie do uczciwej roboty pracowac sie nie chce? zeby korona z glowy nie spadla? jak chcecie dupa zaarabiac to i tak studia niepotrzebne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szukajaca_pracy
ja szukam od pol roku ; / zycze ci powodzenia w szukaniu, moze tobie sie uda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiiaaaa
nie pracuje 3 mc skladam podanie wszedzie nawet do sklepu ale odrzucaja mowiac ze nie jestem dyspozycujna bo mam zjazdy:O zlozylam tez do dzialu produkcji praca przy tasmie pakowanie tez nic:O zwyczajnie zalamana jestem mam juz lic robie mgr jestem z wielkopolski stypendium mi sie nie nalezy bo brat pracuje i dochod przekracza 800zl na osobe:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiiaaaa
kredyty studenckie przyznawane sa osobom ktore zaczely studia przed 25r.z a ja mam jzu skonczone 26

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PRL uczy艂 za darmo
A za PRL-u studia zaoczne mia艂aby膰 za darmo, nie p艂aci艂aby膰 zadnego czesnego. Nie wspomn臋 juz o tym, 偶e w socjalistycznej Polsce KA呕DY mia艂 prac臋. Polepsza si臋 :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PRL uczy艂 za darmo
W tej chwili co 10 Polak nie ma pracy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiiaaaa
jestem zalamana jestem na utrzymaniu brata po czesci i ryczec mi sie juz chce w sumie rycze kazdemu dnia ciagle sa klotnie o kase ktorej ja nie mam:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgvgaf
Za艂贸偶 w艂asn膮 firm臋. Masz dost臋p do Internetu, to poszukaj przez sie膰, telepraca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wscibskaaaaaaaaaaa
jasne latwo sie mowi zaloz firme na to tez trzeba miec jakis grosz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 agentka
Idz jak ci m贸wi膮 do agencji towarzyskiej i zagadaj z szefem, 偶e chcesz przychodzi膰 na godziny do klubu. Nikt cie tam nie pobije bo jest tam ochrona, nic ci nie grozi. Tylko pilnuj prezerwatyw i b臋dzie dobrze. Na weekendy si臋 um贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gienia87
albo daj oferty w jakim艣 portalu sexofert, 偶e szukasz sponsora. Dorobisz jeszcze w agencji i b臋dziesz mia艂a na mieszkanie i samoch贸w, a frajerki b臋d膮 pracowa膰 za 1500z艂 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zal mi was
pojebani jestecie!dziewczyna ma problem a wy jej ze ma isc do burdeli?:O

Udost臋pnij ten post

Frajerki to te co daj膮 dupy za pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiiaaaa
dzieki za rady:O:O nie skorzystam nie wiem juz co robic siedze od 2 dni i rycze tylko tygodniowo wysylam ok 2-3 podan bo nie ma anwet zbyt wiele ofert i zero odglosu

Udost臋pnij ten post