Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiiaaaa

nie moge znalezc pracy bede musiala przerwac studia jestem zalamana

Polecane posty

Gość gosiiaaaa

😭

Gość z liscia
wspolczuje:(

Gość praca dobrze płatna
W dobrych agencjach towarzyskich nie ma mafijnych układów i możesz się dogadać z właścicielem żebyś mogła wpadać kiedy chcesz. Załatwisz 2-3 klientów i wrócisz do domu mając w kieszeni nawet 1000zł. Połowe bierze agencja z oficjalnej stawki plus to co dostajesz z napiwków. Polecam, sama tak robię studiując w dużym mieście. Musisz tylko ze swoim chłopakiem poćwiczyć dobry oral, anal za dodatkową dopłatą itd...

Gość beladonnaaaa
Ja też dorabiam sobie cipką i nikt o tym nie wie nawet mój chłopak :-)

Gość fsffds
gosiu, a w jakim miescie mieszkasz?

Gość manikaa
oj współczuję, ale nie ma co się załamywać, trzeba działać :) gdzie szukałaś? ja wiem że to może nie jest wymarzona praca,ale popytaj w supermarketach, rozdawaniu ulotek albo w macu, tam ciągle rerutują, pzynajmniej na razie się tam zahacz i szukaj czegoś innego. moze fortuny nie zrobisz ale zawsze to trochę do przodu z finansami. I idź do działu finansowego, czy jak to się tam nazywa na Twojej uczelni i zapytaj czy nie da się 1. przełozyć płacenia czesnego, 2. załatwić jakiegos stypendium albo zapomogi i nie panikuj, w najgorszym razie czekają Cię uroki dziekanki ;)

Gość fdgvgaf
weźcie sie do uczciwej roboty pracowac sie nie chce? zeby korona z glowy nie spadla? jak chcecie dupa zaarabiac to i tak studia niepotrzebne

Gość Szukajaca_pracy
ja szukam od pol roku ; / zycze ci powodzenia w szukaniu, moze tobie sie uda

Gość gosiiaaaa
nie pracuje 3 mc skladam podanie wszedzie nawet do sklepu ale odrzucaja mowiac ze nie jestem dyspozycujna bo mam zjazdy:O zlozylam tez do dzialu produkcji praca przy tasmie pakowanie tez nic:O zwyczajnie zalamana jestem mam juz lic robie mgr jestem z wielkopolski stypendium mi sie nie nalezy bo brat pracuje i dochod przekracza 800zl na osobe:(

Gość gosiiaaaa
kredyty studenckie przyznawane sa osobom ktore zaczely studia przed 25r.z a ja mam jzu skonczone 26

Gość PRL uczył za darmo
A za PRL-u studia zaoczne miałabyć za darmo, nie płaciłabyć zadnego czesnego. Nie wspomnę juz o tym, że w socjalistycznej Polsce KAŻDY miał pracę. Polepsza się :-O

Gość PRL uczył za darmo
W tej chwili co 10 Polak nie ma pracy ...

Gość gosiiaaaa
jestem zalamana jestem na utrzymaniu brata po czesci i ryczec mi sie juz chce w sumie rycze kazdemu dnia ciagle sa klotnie o kase ktorej ja nie mam:(

Gość fdgvgaf
Załóż własną firmę. Masz dostęp do Internetu, to poszukaj przez sieć, telepraca...

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
jasne latwo sie mowi zaloz firme na to tez trzeba miec jakis grosz

Gość też agentka
Idz jak ci mówią do agencji towarzyskiej i zagadaj z szefem, że chcesz przychodzić na godziny do klubu. Nikt cie tam nie pobije bo jest tam ochrona, nic ci nie grozi. Tylko pilnuj prezerwatyw i będzie dobrze. Na weekendy się umów.

Gość gienia87
albo daj oferty w jakimś portalu sexofert, że szukasz sponsora. Dorobisz jeszcze w agencji i będziesz miała na mieszkanie i samochów, a frajerki będą pracować za 1500zł :-)

Gość zal mi was
pojebani jestecie!dziewczyna ma problem a wy jej ze ma isc do burdeli?:O

Frajerki to te co dają dupy za pieniądze.

Gość gosiiaaaa
dzieki za rady:O:O nie skorzystam nie wiem juz co robic siedze od 2 dni i rycze tylko tygodniowo wysylam ok 2-3 podan bo nie ma anwet zbyt wiele ofert i zero odglosu