Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneti*24

jakie kosmetyki do ślubnego makijażu?

Polecane posty

Gość Aneti*24

Jaki polecacie podkład, puder tusz?

Gość Aneti*24
bo chyba wolę kupić porządne kosmetyki niż wydać fortunę na kosmetyczkę

podaję czym byłam "robiona" do mojego ślubu: -Cienie ( kilka kolorów ), sypki złoty cień i eye-liner -> Inglot - wg mnie najlepsze, bardzo trwałe -sypki fioletowy cień -> Pupa -tusz -> Estee Lauder XXL - rewelacyjny - kilka warstw sprawiło, że rzęsy były bardziej wyraziste, ale efekt nie był tandetny podkład -> bourjois Puder sypki -> Inglot, a jakże ;) -kamuflaż -> ArtDeco Malowałam się tymi kosmetykami, których używam na co dzień, jedynie kupiłam nowy tusz i troszkę kolorówki Inglota. Też uważam, że lepiej kupić bardzo dobre kosmetyki ( niekoniecznie drogie ) niż wydać krocie na makijażystkę.

Gość urokowisko
a drogi est taki kamuflaż?

"wole kupic dobre kosmettyki wole niz wydac na wizazystke" za wizazystke zaplacisz 130zł okolo za slubny. a na te twoje kosmetyki ponad 200 zł musialbys wydac. i ile roboty rano w dnu slubu :/ bez sensu

To prawda, poza tym nie wyobrazam sobie sobic wlasny makijaz tego dnia, stres, trzesace sie rece itd....

Gość lolka ta od bolka
w moim misecie za makijaz slubny zapałce 50 zl, juz widze jakich dobrych kosmetyków bym sobie kupiła za te cene. Kosmetyczka ma wprawe i rozne utrwalacze dzieki czemu makijaz bedzie wygladał dobrze przez cała noc.