Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokrawloszzka

półtorej godziny w łazience to dużó ?

Polecane posty

Gość mokrawloszzka

cześć.zasanawiam się czy ja nie przesadzam :D otóż jak idę do łazienki (kąpiel,masaże balsamy itd ) to tak mniej więcej jestem w tej łazience godzinka półtorej.każdy na mnie pruję się że długo.ja poprostu lubię o siebie dbać...umiem także wyszykować się w 20 minut razem z ułożeniem włosów prysznicem..ale nie lubię się śpieszyć.wy też tak codziennie robicie kobietki ?:D

Gość halinkaaaaaaaaaaaa
mi to czasami nawet dluzej zajmuję :D lubie powoli i starannie sie malować ,ubierać kąpać hahahha

Gość hmjmjmmjjmjj
jak bym z toba mieszkala to bys w gebe dostala za to siedzenie

Gość mokrawloszzka
jestem ładna i lubię o siebie dbać...dla mnie kobieta nie wygolona nogi bikini pachy itd to tragedia.jesli chodzi o makiaz to używam tuszu i kulek brązujących i to wszystko no i błyszczyk

Gość xcvcxv
to duzo, ale nie to jest problemem - probelm raczej polega na tym, że nie ty jedna chcesz wyjść z domu; może ktos chce do kibla, moze ktos chce umyc zeby, może ktoś musi wziać prysznic, a ty normalnie BLOKUJESZ Jakby były 2 łazienki, to ok, siedź nawet cały dzień

Gość xcvcxv
Pomysl czasem o innych. Kapiel - Ok, musi sie odbywać w łazience. Prysznic tez. I to całe balsamowanie. Ale fryzure mozesz sobie robić juz poza, zeby inni mogli skorzystac z kibla. To samo makijaż

Gość halinkaaaaaaaaaaaa
normalni to wy nie jestescie ,co was interesuje ze ona siedzi w łazience i ją blokuje hjahaha,może idzie siedziec do tej łazienki jak juz wszyscy z niej skorzystają

Gość mokrawloszzka
tale ja zawsze uprzedzam że za niedługo chciałabym wejść do łazienki i pytam się zawsze czy ktoś chcę przedemną bo mi jak zawsze dłużej zejdzie

Gość poczekaj
pracujesz ? masz dzieci ? chyba nie ;p bo wtedy zdarzyla bys w 10 minut bo innego wyjscia by nie było

ja tam w łazience spędzam 45 min to góra, no chyba , że lubie tak długo poleniuchować,zrelaksować się w wannie no to dłużej,ale to zdarza się sporadycznie, wole relaksować się z moim facetem :P