Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM WIELKI DYLEMAAT

MAM WIELKI DYLEMAT

Polecane posty

Gość MAM WIELKI DYLEMAAT

Dwa miesiące temu oszczeniła mi się suka, wszystkie szczeniaki rozdane i został mi jeden plus mój pies bardzo bym chciała go sobie zostawić ,ponieważ szkoda mi go oddać do obcych ludzi.. mamy małe mieszkanie bo niecałe 40m i wydaje mi się,że to za małe na dwa dosyć duże psy.. i jak sobie pomyśle,że pies to obowiązek na conajmniej 10 lat to do 27 roku życia będzie się za mną wszędzie ciągnął i tylko dlatego zastanawiam się,czy go zostawić.. Co byście zrobili na moim miejsU?

no to juz zalezy, ale takim pieskom może być niewygodnie w domu.... Duze psy potrzebują przestrzeni. ja osobiscie bym oddała (skoro masz juz jednego), chcoiaz wiem, że takie maluchy sa przecudne...

Gość MAM WIELKI DYLEMAAT
Nie chcę go zostawić dlatego,że jest mały i słodki.. ale nie wiem jaki los go czeka u tych ludzi,którzy chcą go zabrać,nie znamy ich zgłosili się bo widzieli ogłoszenie ...zawsze chciałam mieć psa z którym wyjde do miasta,na długi spacer mój pies jest taki,że nawet przed blok nie chce wychodzić :| mamy domek za miastem i raz w tygodniu psy tam jeżdzą... tam biegają.. zostają na 2-3 dni.

No to jesli o nie chcesz oddawać, to go zostaw;)

Gość kateto
zostaw, we dwojke im bedzie razniej :)