Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosiaczekKRK

wrzesień 2009

Polecane posty

Gość GosiaczekKRK

Która z was drogie mamusie ma termin na wrzesień? :]

Gość uke-
Ja mam :D

Gość GosiaczekKRK
u mnie 10 tydzień :) a u Ciebie Karmelku?

od ostatniej @ to wychodzi ze jutro bedzie 9 tydzien ale lekarz swierdzil ze owulka mi sie przesunela a wiec 8 tydzien:)a kiedy mialas ostatia @ ja 25.12.2008

Gość GosiaczekKRK
ja miałam ostatnią @ 9.12.08 a termin porodu mam na 19.09.09:D ale ponoc sie waha 2tyg w ta i w ta:]

jutro bede juz trzeci raz u lekarza a mi jeszcze nie zalozyl ksiazeczki i nie powiedzial na kiedy mam termin:( ale z moich obliczen to na 03.10 a jak lekarz mowi ze owulka sie przesunela to pewnie termin o tydzien dalej...gosiaczek a jak sie czujesz???ja jutro mam wizyte i strasznie sie boje .na ostatniej wizycie powiedzial ze mam krwiaka i kazal mi sie oszczedzac no i plamilam ale dlatego ze ten krwiak pekl.

Gość GosiaczekKRK
ja byłam wczoraj na badaniu i od razu wszystkiego sie dowiedzialam. mam juz nawet przy łóżeczku zdjecie usg dzidzi. maleństwo ma 32 mm i bije mu już seruszko Twojemu maleństwo też juz powinno;D na szczescie nic mi nie dolega miałam zawsze upławy ale teraz najwyrazniej samo sie wyleczyło. czuje sie strasznie zmeczona i senna. nie mam wogole apetytu zapachy mnie odrzucaja,miewam młości a w autobusach mdleje. pozatym nie moge spad na brzuchu bo mnie boli czasem na boku tez:/ A ty Karmelek jak sie czujesz? mówil Ci już lekarz co z tym krwiakiem? nie wydaje mi sie by zagrażało to zrowiu maleństwu buziaki

Gość GosiaczekKRK
uke na ktorego wrzesnia masz termin;D dzidzia bezie panna czy juz waga:D