Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajawoleOle

kremy tonujące... nie dla mnie

Polecane posty

Gość ajawoleOle

Mam pytanie. Gdy zastosuje jakikolwiek, z jakiejkolwiek firmy krem tonujący robią mi się plamy na twarzy a skóra po dotknięciu tworzy małe zwałki kremu. Po fluidach i podkładach nie mam takich problemów. Kremy tonujęce nie dla mnie??

Gość to nie stusuj kremow
nawilzajacych pod tonujace, bo cos mi sie wydaje, ze tak robisz...czy sie myle?

Gość ajawoleOle
dzisiaj umyłam buzię żelem i zadnego kremu nie stosowałam tylkon ten tonujacy i to samo

Gość a jakiego uzywasz kremu
i wazne jest przy kremach aby odczekac az buzka naprawde dobrze wyschnie, bo nakladajac nawet na wilgotna, taki krem moze sie walkowac.

Gość ajawoleOle
Aktualnie mam krem z Perfecty, kiedyś miałam tonujący z Nivea Visage Young

Gość i jeszcze cos ci poradze
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=235 tutaj sa opinie dziewczyn o roznych kremach, warto rzucic okiem, bo moze krem masz taki, ktory nie odpowiada twojej skorze? Ja tak mialam po Vichy Lumineuse, dlatego go zawsze osobiscie odradzam.

Gość ajawoleOle
dzięki ;)

Gość a tu jeszcze link do
tonujacych i brazujacych razem: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=154 Poczytaj sobie. Zapomnialam jeszcze napisac, ze bardzo serdecznie polecam krem Bielendy z mikropigmentami (jest tam tez na liscie), jedyny mankamant to taki, ze jest on troche zaciemny na ta pore roku i lepiej sie sprawdza wiosna/latem. I fajny tez jest Ziaji Nuno, tam masz dwa odcienie: jasny i ciemny. Po prostu musisz niestety potestowac i sprawdzic co najbardziej pasuje ci na skorze. Te dwa sa warte wyprobowania i niedrogie.