Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agulka22

MOJ ORGAZM NIE WAZNY?

Polecane posty

Gość Agulka22

Dziewczyny mam problem, jestem z chlopakiem juz ponad 3 lata, jest nam dobrze, wszystko fajnie, ale... w łóżku nie jest doskonale, mianowice problem jest w tym że mi nie jest dobrze tzn nie mialam nigdy z chlopakiem orgazmu, on zawsze zadowolony wychodzi z łóżka a mi sie odechciewa wszystkiego, glupia wstydze sie mu to powiedziec i wole udawac ze mam i zeby on czul sie dobrze..ale ile tak mozna?

Gość bgfhfh
mam identycznie, wspolzyje ok 5 lat a NIGDY nie mialam orgazmu :o

Bo to jest zły chłopak. Znaczy nieodpowiedni dla Ciebie. Porozgladaj sie trochę, przetestuj paru i odrazu będzie lepiej.

Gość lubię ludzi
Musisz o tym z NIM POGADAĆ, ale dziwię się, że tacy faceci są;/ ja w łóżku staram się zrobić wszystko aby dogodzić mojemu facetowi, a on odpłaca mi tym samym ;) seks to nie tylko "spuszczenie się" to "połączenie" i chęć dogodzenia drugiej osobie... kochanej osobie... :*

Gość ale skoro ona utrzymuje
faceta w przekonaniu że ma orgazm to czego się spodziewa???? ja na twoim miejscu bym nie mówiła że nigdy nie miałaś orgazmu - raczej facet po 5 latach się nie ucieszy na tą wiadomość... powiedz że chcesz poeksperymentować w łóżku, szukać nowych pieszczot, wydłużać je - i może znajdziesz swoją drogę

Gość TRENER FITNEZ
HAHA glupie, milczace cipy. Przeciez to tylko i wylacznie wasza wina