Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbhhhhhttttre

jaka sztuka walki jest najfalniejsza?

Polecane posty

Gość bbbbhhhhhttttre

jestem dziewczyną i chciałabym zapisać się na jakąś sztukę walki, ale mam 2 problemy: 1) nie wiem jaka jest najfajniejsza 2) nie wiem czy nie jestem za gruba???? (waże 54kg) kto mi pomoże?

Gość swinoustaa
walka na miecze dżedaj :classic_cool:

Gość bbbbhhhhhttttre
a coś bardziej znanego? chce taką do samoobrony, popraiwenia kondycji, nauczenia się podstawowych chwytów. help! :)

Gość kokosankab
ja tam preferuje walkę w centrach handlowych, kto wychaczy lepszą promocje i kto pierwszy zdobędzie ciuch. A tak na poważnie polecam boks

Gość Brazilian Ju-Jitsu

Chciałam pójść na capoeirę, trafiłam na grupę świrów- po capoeirze, kung- fu, akrobatyce, taekwondo, karate, boksie i kilku z grupy cyrkowej nawet... ćwiczyliśmy głównie łączenie akrobatyki ze sztukami walki. Mi osobiście najbardziej taekwondo odpowiadało, ale to zależy co lubisz- miękkie czy twarde ruchy, kopnięcia czy uderzenia, walkę w pionie czy raczej w parterze... 54 kg. no nie dużo w ogóle, waga- oprócz dużej nadwagi czy niedowagi nie ma znaczenia na początku, ja zaczynałam od 59, po trzech tygodniach ważyłam 52 (później przybrałam jak mi mięśnie urosły). Powodzenia