Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po_co_mi_nick

ILE MOŻNA?? MAM JUŻ DOŚĆ!

Polecane posty

Gość po_co_mi_nick

beznadzieja! I tyle! szukam pracy od pół roku! chodze średnio na 2-3 rozmowy kwalifikacyjne tygodniowo, ale żadnego odzewu poźniej... Nie staram się o jakieś wyszukane stanowisko...nie żądam bajońskiej pensji, więc o co ku*** chodzi że nie mogę znaleźć pracy? Staram się być miła, komunikatywna, ogólnie aby dobrze wypaść... nie stresuję się za nadto... więc nie jestem spięta.. Czy obecnie liczą się tylko znajomości??!! MAM DOOŚĆ....

Napiszę wprost bez pracy pół roku to dużo - masz tzw dziure w CV i może być coraz gorzej ;( Pracodawcy boją się zatrudniać ludzi bez pracy - anomalia - wolą takich co przechodzą z jednej do drugiej.

po_co_mi_nick - Czy szukasz jakiejś konkretnej pracy? Jakie masz wykształcenie i doświadczenie zawodowe? Może masz zbyt duże wymagania? Ja znalazłam pracę w dwa tygodnie, wcześniej miałam dwumiesięczną przerwę, ale na własne życzenie.

Gość po_co_mi_nick
nigdy nie pracowalam, mam wyksztalecenie zawodowe, bez matury, jezyka tez w sumie zadnego nie znam. Szukam kazdej pracy.

Hmmm, proponowałabym w takim razie poszukać w handlu, tutaj zawsze coś się znajdzie. A wymagania zazwyczaj nie są zbyt wysokie. Nawet jeśli nie ma ogłoszeń, to pochodź osobiście, popytaj. Czasem z ogłoszenia cieżko znalesć. Mnóstwo osób wysyła cv, z czego większość nie jest przez pracodawców czytana. Nie wiem z jakiego jesteś miasta. Ja z Wawy, więc zapewne mam dość łatwo.

Teraz mamy kryzys więc nie negujcie sie niepowodzeniem. Sama myślałam o zmianie pracy, ale nie jest mi tam źle więc kryzys jakoś przeczkeam. Muszę. Teraz zmiana pracy to zbyt duże ryzyko wg mnie. Szczególnie dla mnie bo jakoś specjalnie nie ma takiej potrzeby poza tym że szukam zmiany nie z powodu pensji tylko rodzaju pracy. Znudziła mnie obecna a kasa to nie wszystko...

Gość Nena24
"Hmmm, proponowałabym w takim razie poszukać w handlu, tutaj zawsze coś się znajdzie" teraz i tak wszyscy po studiach , wszedzie pracują...osoby bez wyksztalecenie nie maja szans..

Gość po_co_mi_nick
to wyżej to oczywiście podszyw!! Pracowałam tylko w sklepie odzieżowym w CH, mam wykształcenie średnie, maturę, studiuję zaocznie na PW, znam komunikatywnie angielski, bardzo biegle środowisko office, piszę bezwzrokowo na klawiaturze... szukam pracy jako pomoc do biura lub osoba do wprowadzania danych... wynagrodzenie jakiego oczekuję to 1200zł netto... tak dużo?

Gość po_co_mi_nick
Aniu z chmur co do Twojej wypowiedzi... wzięłam taką opcję pod uwagę ale jeśli byłaby jakaś dziura w cv to nie zapraszaliby mnie na tyle rozmów... nie ma tygodnia żebym nie była na paru więc jakoś ich interesuje moja rozmowa tylko później coś się psuję.. Muszę opłacic szkole, wogóle brakuje mi już kasy bo jestem na łasce rodziców w chwili obecnej a to mnie męczy dołuje i pozbawia wiary we własne możliwosci..

Co to jest MLM? OPIS KLASYCZNY. System MLM jest sposobem dystrybucji produktów lub usług polegającym na maksymalnym skróceniu drogi między producentem a końcowym odbiorcą (klientem) i wykorzystaniu do tego reklamy poprzez sieć dystrybutorów i klientów. System ten przewiduje udział w zyskach firmy wprost proporcjonalny do wykonanych obrotów. Sposób rekrutacji nowych dystrybutorów przewiduje również premie za pozysknych nowych, skutecznych dystrybutorów. Dodatkowym elementem motywującym jest wypłata prowizji za obroty dokonywane przez pozyskanych dystrybutorów (sieć, własna struktura) nawet po zaprzestaniu aktywnej sprzedaży produktów. A BARDZIEJ PROSTO? W MLM sprzedajesz towary lub usługi, o których masz dobrą opinię, bo ich sam używasz. Dodatkowo zachęcasz osoby, ktorym sprzedałeś produkt, by także polecali go swoim znajomym. Dzięki temu osiągasz dochody z bezpośredniej swojej sprzedaży oraz ze sprzedaży Twoich znajomych (z tego przeważnie więcej). Dochody nie są niczym ograniczone - zależą TYLKO od Ciebie. LUDZIE W MLM: 1. w MLM pracują aktywni ludzie 2. jako dystrybutorzy dostarczają znajomym towary lub usługi, których przeważnie sami używają i mają o nich dobre zdanie 3. jako organizatorzy oprócz sprzedaży prowadzą jeszcze działania reklamowe, informacyjne 4. jako instruktorzy szkolą swoich znajomych, którzy chcą podobnie pracować Jak zarabiają w MLM: 1. największy jednostkowy zarobek mają z konkretnej sprzedaży jako dystrybutorzy 2. najwięcej zarabiają dobrzy organizatorzy i instruktorzy, którzy otrzymują prowizje i premie dzięki działalniom swoich grup Kiedy warto się angażować w MLM: 1. najważniejsze: trzeba być przekonanym o wartości polecanego produktu Wartości MLM: 1. jest znakomitym sposobem zarabiania dla osób, które: - nie stać na własne inwestycje - boją się odpowiedzialności związanej z wprowadzenia na rynek własnych towarow i usług - lubią i potrafią rozmawiać - chcą prowadzić duże, nawet międzynarodowe przedsiębiorstwo 2. MLM pozwala na nielimitowane zarobki, zależne tylko od posiadanych zdolności i pracy 3. MLM jest świetnym sposobem na biznesowe spotkania z ludźmi, poznawania firm 4. MLM jest praktyką: - przygotowania oferty - prowadzenia rozmów i negocjacji