Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia232

wyczuwalny prawy jajnik ,strasznybol jajnika

Polecane posty

Gość gusia232

czesc dziewczyny mam taki problem. Juz bardzo dlugo boli mnie prawy jajnik, tzn gdzies z pól roku,natomiast lewy nie. na dodatek prawy jajnik jest wyczuwalny,np jesli siadam to on tak jakby szedl do gory i czuc go pod skora.mialyscie moze ktoras z was podobnie ?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Ty dziecko wiesz z biologi jakiej wielkosci jest jajnik i w jakim miejscu sie znajduje??? Chyba ze masz dwumetrowy jajowód to moze nawet zauważysz jajnik w gardle.Jak dziecko.Do lekarza a nie na kafeterie!!!!

Gość gusia232
tak wiem , i nie dziecko :) Prawidłowa wielkość jajników to około 3 x 1,5 x 3,5 cm.

Gość qwertyui
a na co ty czekasz? Skoro tyle czasu cie boli to znak że coś tam sie dzieje. Mnie tam czasem poboli ale nic nie czuje pod skórą. Idź do gina.

Nie zwlekaj dłużej tylko zasuwaj do lekarza! Może masz zapalenie przydatków, czy coś innego, ale napewno coś się tam dzieje skoro tyle czasu Cie boli. Dziwię się tylko czemu tak to zaniedbałaś :O

Gość gusia232
bylam ostatni raz u ginekologa we wrzesniu na kontrolnej wizycie i jak by cos tam bylo to by zauwazyl :(

Gość qwertyui
a mówiłaś że cie jużtyle czasu boli jajnik? Poza tym od września to już ponad 5 miesięcy minięło.

Gość gusia232
nie mowilam, nie bolal mnie tak strasznie tak jak teraz, czuje takie kłucie w nim i wogle czuje ze caly czas go mam i to nadodatek tylko prawy zawsze boli lewy nie...no chyba ze przed samym okresem to oba pobolewaja

Gość gusia232
nie strasz mnie nawet,, ja mam dopiero 19 lat ;( :(

Gość qwertyui
Gusiu nikt cię nie chce straszyć, tylko lepiej coś z tym zrób. :)

Gość gusia232
no ale jak by tak patrzec jak mnie nawet pobolewal i czulam ten jajnik 5 miesiecy temu i dluzej i jak lekarz nic nie zauwazyl to chyba nmie jest tak zle :( jutro ide napewno,,,,bo sie boje

Gość gusia232
przeraza mnie mysl jak bymieli mi usunac jeden jajnik :( sama sobie winna jestem m tego wszytskiego...moze sa jakies powiklania albo cos bo lekarz stwierdzil na ostatnij wizycie nadzerke szyjki macicy ale badania wyszly dobrze...

Gość gusia232
pójde, ójde...wyboru nie mam :( oby wszystko było dobrze... bo chce miec dzieci a moze cos jest nie tak z moimi jajnikami :( dzieki dziewczyny :*