Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cozaswiat

WAZNE!!!!1WAZNEEEEEE

Polecane posty

czesc ostatnio uprawialam petting z chlopakiem on mnie piescil normalnie na gole cialo a ja go przez spodnie.Podkreslam ze oboje bylismy w ubranmiach.Spoznia mi sie okres i bardzo zle sie czuje:( moze cos sie przedostalo i jestem np w ciazy..bardzo sie boje prosze o pomoc..nie chcialabym zeby ktos mnie wysmial:(

Gość najszczesliwsza kochanka
nie ma wytrysku nie ma ciazy nie ma ejakulatu nie ma ciazy , jak mozna zajsc ciaze w ciuchasch, znerwow ci sie poprzestawialo

jeżeli Twój chłopak posiada plemniki potrafiące się przedrzeć przez ubranie to całkiem możliwe

nie jestes w ciazy i kropka. nic sie nie przedostaje przez ubrania, chyba ze jestes matka boska i bedzie niepokalane poczecie ps. pisesc go nastepnym razem w prezerwatywie jak sie tak boisz lub bierz tabsy

ja pytam powaznie w tym momencie bo bardzo sie boje skoro mi sie okres przesunal

nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!

jak sie przestaniesz denerwowac to wroci i tyle, czsem moze sie przesunac naweto miesiac! lub zniknac na jakis czs, a jak masz stracha to zrob test chociaz nie wiem poco kase wydawac na urojona ciaze

Pytasz mimo iż już Ci ludzie odpowiedzieli i to logicznie. Życzę Ci abys jakims cudem jednak była w ciąży. Chociaż chyba jakimś na prawde cudem.

NIE JESTEŚ W CIĄŻY. W ciążę nie zachodzi się przez ubrania. Nie denerwuj się, weź kąpiel i spokojnie czekaj na okres. :) Niedługo się pojawi. ;)