cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 czesc ostatnio uprawialam petting z chlopakiem on mnie piescil normalnie na gole cialo a ja go przez spodnie.Podkreslam ze oboje bylismy w ubranmiach.Spoznia mi sie okres i bardzo zle sie czuje:( moze cos sie przedostalo i jestem np w ciazy..bardzo sie boje prosze o pomoc..nie chcialabym zeby ktos mnie wysmial:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 rowniez nie bylo wytrysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najszczesliwsza kochanka Napisano Luty 25, 2009 nie ma wytrysku nie ma ciazy nie ma ejakulatu nie ma ciazy , jak mozna zajsc ciaze w ciuchasch, znerwow ci sie poprzestawialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Luty 25, 2009 jeżeli Twój chłopak posiada plemniki potrafiące się przedrzeć przez ubranie to całkiem możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 ale moze wlasnie ten plyn sie jakos przedostal albo cos:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to ja się Ciebie pytam 0 Napisano Luty 25, 2009 To zależy czy za oknem przelatywał bocian i widział, że się pieścicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najszczesliwsza kochanka Napisano Luty 25, 2009 nie jestes w ciazy i kropka. nic sie nie przedostaje przez ubrania, chyba ze jestes matka boska i bedzie niepokalane poczecie ps. pisesc go nastepnym razem w prezerwatywie jak sie tak boisz lub bierz tabsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 ja pytam powaznie w tym momencie bo bardzo sie boje skoro mi sie okres przesunal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najszczesliwsza kochanka Napisano Luty 25, 2009 nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!!nie jestes!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 to czemu spoznia mi sie okres;( jeszcze 3 dni i koniec meisiaca;(umre;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najszczesliwsza kochanka Napisano Luty 25, 2009 jak sie przestaniesz denerwowac to wroci i tyle, czsem moze sie przesunac naweto miesiac! lub zniknac na jakis czs, a jak masz stracha to zrob test chociaz nie wiem poco kase wydawac na urojona ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 ok :(( ale boje sie :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 ale naprawde nie ma szans na ciaze:(?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maina. 0 Napisano Luty 25, 2009 Dziołcha, pierdolisz ze az glowa boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 tylko pytam!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maina. 0 Napisano Luty 25, 2009 Pytasz mimo iż już Ci ludzie odpowiedzieli i to logicznie. Życzę Ci abys jakims cudem jednak była w ciąży. Chociaż chyba jakimś na prawde cudem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 aha spoko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia_0 0 Napisano Luty 25, 2009 NIE JESTEŚ W CIĄŻY. W ciążę nie zachodzi się przez ubrania. Nie denerwuj się, weź kąpiel i spokojnie czekaj na okres. :) Niedługo się pojawi. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cozaswiat 0 Napisano Luty 25, 2009 dziekuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach