Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22nn

Striptiz-porady

Polecane posty

Gość 22nn

Czy jest tu jaka odwazna, ktora robila facetowi striptiz? Jesli tak-prosze o rady.. Jak sie przygotowac,co zalozyc, jak tanczyc, na co zwracac uwage szczegolna.. I co zrobic, by przed samym wystepem nie uciec jak tchorz ?! ;)

Gość 22nn
Piszcie tez jak bylo u was Jak facet zareagowal,jak to przezywal i jak wspomina. Szczegoly mile widziane.. ;)

Gość 22nn
Dzieki za rade.. ;P

Gość leilaaa
ja mam kilka wdzianek, ale najbardziej lubię gorset, stringi, pończochy kabaretki, pas do pończoch i lakierowane czarne szpilki, dobry maijaż i reszta zalezy od Twojej wyobraźni, mój facet uwielbia jak mu robię striptiz, znów sie dopomina bo dawno nie było

Gość sexowna kasia
Najlepiej ubrać ładna bieliznę, pończochy, spódnicę, bluzkę, ew. marynarkę. Ładny fryz i makijaż. Włącz fajna muzyczkę, mam swoja ulubiona, ale niestety nie pamietam tytułu... Zaczniij kręcić pośladkami, rozbieraj sie w rytm muzyki, patrz wyzywajaco partnerowi w oczy. Mozęsz poprosic partnera o pomoc w rozbieraniu, lub.... nie pozwól sie mu dotykac.... Powodzenia

Gość 22nn
A rozbierac sie do konca, czy moze ostatnia czesc zostawic dla Niego ;P ? I ile takie cos powinno trwac, by tego nie przedluzac ale tez by facet juz ledwo trzymal sie na miejscu ;) ?

Gość sexowna kasia
własnie o ta piosenke mi chodziło :)

Gość 22nn
Hm hm, takiej piosenki to sie nie spodziewalam.. ;]