Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napalony dzięcioł

Będę cię stukał dopuki mnie dziobek nie rozboli.

Polecane posty

Witam. Jestem chłopakiem wyprodukowanym w 1985 roku, blondyn, 178 cm wzrostu, 80 kg wagi, mieszkaniec Warszawy. Szukam kobiet z Warszawy najlepiej z własnym gniazdkiem miłości chętnych na sex bez zobowiązań i sponsoringu. Twój wiek do 45 lat. Stan cywilny bez znaczenia. Możliwe stałe kontakty. Goraco całuję i czekam na maile. Na te ze zdjęciami (w ubraniu - jesli będę cię chciał zobaczyć nago to się z toba umówię, nie jestem kolekcjonerem nagich zdjęć) całej sylwetki z widoczną twarzą odpowiadam w pierwszej kolejności. P.s Ktoś mi porwał napalonego tygryska więc wracam jako napalony dzięciołek. Wystukać jakiejs miłej pani dziupelke ?

Gość napalony kornik
:classic_cool:

Grunt to mieć dobry humor. A co do mężatek to niby dlaczego nie ? Jeśli mąż nie potrafi ich zadowolić to muszą koniecznie robić to same skoro mogą sie umówić na dyskretna zabawę takim wibratorkiem jak ja ? Westarczy tylko iskierka kobiecości w moją stronę i już będę naładowany i gotowy do długiego i namiętnego wibrowania w jej wszystkich otworkach. ;-)

Tak pewnie !!! Wepchne w nos a nawet uszy przeczyszcze swoim wyciorkiem żeby lepiej słeszała. Ha ha ha ;-) A jeśli chodzi o moralność to czemu mam być moralny skoro cały świat jest porąbany ? Bzykać się z mężatką-to nie moralnie, prawdziwa miłość w pracy lub w jednej klasie w szkole-to nie do przyjęcia bo plotkują i się śmieją z człowieka za plecami, mężczyzna ze starszą kobietą-to pewnie jakiś chory układ ale starszy mężczyzna z dużo młodszą kobietą-to wszystko ok. Sama powiedz droga trzydziestko czy to nie porąbane. Miłość i sex zarówno razem jak i osobno jest ciągle szykanowana jeśli tylko choć odrobinę odbiega od utartych norm, przestarzałych zasad typu mężczyzna powinien być starszy od kobiety bo młodszy w starszej kobiecie widzi tylko doświadczenie i prędzej czy puźniej ją zostawi dla młodszej. Nikt nie bieże pod uwagę że młody chłopak potrafi w starszej kobiecie od siebie znaleźć coś więcej niż tylko sex i że potrafiłby szczerze kochać przez całe życie. To wszystko poprostu jest chore !!!

Gość luzak z peronu
napalony dzięcioł ty wracaj biegiem na peron pryszli twoi znajomi z Domu Rencisty na pokaz striptisu :classic_cool:

Gość kobieta nowoczesna.......
zgubilam d.o. to jak bedzie? jestem zadbana wygladam na 45.

A propos milosci w pracy i w klasie - jest powiedzenie \"nie rwij dupy z wlasnej grupy\" - sprawdza sie w sytuacji konfliktowej. Ale jesli dobrze wykonujesz swe obowiazki nikt nie ma prawa sie niczego czepiac. Ja osobiscie uwazam, ze zbyt duza roznica wieku nie jest dobra, ale jesli wynosi kilka lat, nie ma znaczenia, czy mezczyzna jest starszy czy mlodszy. Czy to wazne, czy plotkuja? A mezatki zostaw. Chcialbys kiedys byc w sytuacji ich meza?

Gość TRENER FITNEZZZ
TE TRZYDZIESTKA STARA RURO, ODPIERDOL SIE OD DZIECIOLA, CHCE PORUCHAC TO BEDZIE WAS RUCHAL BO JESTESCIE PUSTE I MYSLICIE MACICA. PIERDOLONA FEMINISTKA BEZ MOZGU...

Trener fitnezz wyluzuj. Trochę grzeczniej do trzydziestki. Ona jest poprostu szczera i mówi co myśli. Szczerość to podstawa wszystkiego więc za nią dziękuje trzydziestko i muszę przyznać że w jednym masz rację, że nie chciałbym być na miejscu takiego męża. Dlatego jak już się wyszumie ;-) i założę własne gniazdko miłości z tą jedną jedyną która będzie się do tego nadawać będę robić wszystko żeby choć przez chwilę nie poczuła się samotna, niekochana przeze mnie lub nie dopieszczona w łóżku. A jeśli chodzi o to przysłowie to właśnie jeden z tych stereotypów. Sprawdza się tylko dlatego że większość ludzi tak mówi i myśli. Acha zgadzam się jeszcze co do plotek, że nimi nie ma się co przejmować ale wytłumacz to kobiecie w której byłem zakochany i zostałem odtrącony tylko przez to że ludzie się śmiali że do siebie nie pasujemy, że mamy diametralnie różne haraktery mimo że oboje czuliśmy że do siebie pasujemy idealnie właśnie przez tą inność. Ona lubiła mówić i to dużo (słyneła z tego że się jej buzia nie zamykała), a ja wręcz odwrotnie bardzo mało mówny ale za to kochałem jej słuchać do samego końca a dopiero potem żucić jakieś bardziej lub mniej sensowne zdanie. Brakuje mi takich kobiecych monologów ;-)

Kobieto nowoczesna twój d.o. jest nie potrzebny do sexu tylko prezerwatywy i wygodne, dyskretne miejsce do spotkania. Jeśli jesteś chętna to prześlij mi maila ze swoją fotką z widoczną twarzą bo właśnie twarz cenię u kobiety najbardziej (pozostałe walory też są różnorodne a jednak wszystkie wyglądają prawie tak samo, za to twarz każda inna i nie podobna do drugiej). Napisz również kiedy miałabyś ochotę na spotkanie i gdzie ?

Gość TRENER FITNEZZZ
Ty idiota jestes dzieciol, pisze sie CHaraktery... Piszesz takie niby madre notki a jestes idiota. Sam chcesz ruchac mezatki, a myslisz, ze TWOJA BEJBE bedzie taka och ach... Ja juz wiem, ze bedzie sie ruchala z kazdym sasiadem i kazdym twoim kolezka...Jestes pusty, myslisz macica.

Jak już kiedyś wspomniałem jestem dyslektykiem i zdaża mi się popełniać błędy ortograficzne. A idiota i debil to jesteś ty !!! A żadna żona nie zdradzi swojego męża jeśli on odpowiednio o nią zadba. Jeśli od razu z góry zakładasz że każda mężatka to puszczalska to chyba masz zamiast głowy masz pustaka. Ciekawe komu brakuje tego pustaka w ścianie domu ? Może ja się z twoją kobitką zabawię ? Masz wogóle jakąś ?

Gość prawiczek i kupka 1987
dzięcioł, w dyńke się stuknij.. I do lekcji, już !!!!

Gość kawka z mleczkiem
"A żadna żona nie zdradzi swojego męża jeśli on odpowiednio o nią zadba." Ja tam bym Cię zdradziła w akcie zemsty, bo mi się nie podoba to, co planujesz. 🖐️

Zresztą co wyście się tak tych mężatek uczepili ? Przecież to nie warunek. Znajdzie się chętna to fajnie. Nie znajdzie się chętna to też fajnie. Będę miał więcej czasu dla tych które już mam.

A poza tym puki co nie jestem ani żonaty ani zaręczony więc nie ma sie kto mścić. A jak już kogoś takiego będę miał to napewno nie będę z nią rozmawiał o swoich byłych partnerkach w łóżku, ile ich miałem i jak mi z nimi było dobrze.

Gość hjkll
napalony prowadzi rozmowę z samym sobą:D weź się człowieku lepiej do roboty a pźniej postukaj makówką w ścianę to ci przejdzie jest kryzys i nikomu nie w głowie zabawy z jakimiś dziwolągami

Gość prawiczek i kupka 1987
tak poszedł do piachu i chooj mu na grób

Gość kawka z mleczkiem
Nie wyjebałbyś mnie z domu, prędzej ja bym Cię wyjebała na zbity pysk ze swojego mieszkania. :D

Gość mąż super laski
Ten idiota ma rozum między nogami , a z tego co czytam to tylko dużo gada , przevchwala się jaki to on niby ogier, Heh masakra był tu temat o mężatkach, heh pewnie co druga by miała niezły ubaw i na dowidzenia powiedziałaby z czym do ludzi pętaku" Wiec najlepiej koniowale pozostań przy ogladaniu filmów erotycznych i trzepaniu konia, bo to chyba najlepiej potrafisz, żenada, takie gówniane strony sa chyba tylko po to aby tacy jak to coś zamieszczali tu takie śmieci

Gość mąż super laski
napalony dzięcioł z tego co piszesz to ty ciennki bolek jesteś bo lascie cie walneła w rogi , wg twojej teorii znalazł sie widocznie ktos kt ja lepiej posówał. założysz swoje gniazdko i bedziesz mógł tylko tyle na ile ci twoja pani pozwoli, np wylizywac sperme z piczki gdzie wczesniej jacys kolesie sie spuszczali , heh zejdz na ziemie chłopczyku

Gość dj kapishon
a ty żeś się z choinki urwał czy co?