Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oyttrtyu

bardzo swędzi co to może być?

Polecane posty

Gość oyttrtyu

w środku w pochwie tak mnie swędzi przy sikaniu i nawet jak siedze,ale czasami są ulgi i nic sie nie dzieje... mam to od jakis 4dni ..mowie od razu,ze z nikim nie wspolzyłam ,mam 17lat ,co to moze byc?

Gość sdlskdlsa
mozesz miec jakas infekcje nie lekcewaz tego tego bo moze powstac nadzerka idz do kejarza przepisze ci globulki i powinno przejsc

Gość KAśka tryska cytrna
idz do giinaa

Gość oyttrtyu
nie noo ja nie moge;( on bedzie mi tam grzebal? poza tym co mam mojej mamie powiedziec.. ja sie wstydze:( aaa kuje dziadostwo i swędzi momentami,ze nie wytrzymuje i ide pod prysznic z 5razy dziennie!

Gość wreducha
moze poprostu chormony tak buzują w Tobie ? ;D moze masz ochote na seks? ;>

Gość oyttrtyu
a istanieje w ogole cos takiego?? nie mam ochoty na seks bo nie mam chłopaka nawet..ale własnie takie dziwne uczucie

Gość Biloff
chodzisz na basen??

Gość wreducha
czy istnieje cos takiego jak ochota na seks? prowokacja?

Gość sdfdsf
nie sluchaj..wcale nie swedzijak sie ma ochote na sex booze co za ludzie mowie ci ze masz infeckje idz do gina

Gość oyttrtyu
hehe ;) wiem przeciez.. kurcze,a to samo nie przejdzie? jak np.,bede bardzo dokładnie obmywac i pic duzo wody? to wtedy moze sie oczysci wraz z moczem no bo skad ja mialabym miec ta infekcje..nie chce,zeby ktos mi zaglądał.. nigdy nie bylam u ginekologa

Gość wreducha
sdfdsf a Ty ile masz ze takie glupoty opowiadasz? ja nie twierdze ze to TO, moze to co innego :P

Gość terht
nie kochana nie przejdzie moze byc nawet gorzej wiesz to nie chodzi o to czy sie sekisz czy nie wytarczy ze usiadziesz na sedesie w publicznej talecie czy wytrzesz sie nie swoim recznikiem i juz alo nie wiem no..róznie mozna infekcje zalapac tez tak mialam i lekcewzylam bo nie cierpie do gina chodzic no owszem przeszlo ale potem pojawily sie uplawy no i jak poszlam na konrole to sie okazalo ze mam nadrzerke naszczescie mala i dalo sie ja zaleczyc farmakologicznie:)

Gość terhtwred
wreducha to nie głupty ale no tak głodnemy chleb na mysli:P dziewczyna sie martwi poprostu

Gość oyttrtyu
w szkole podnioslam rolke papieru z ziemi.. i wytarłam sie .. moze to od tego;( kurcze swędzi.. i mam tak jakbym chciala sikać śluz w mniejszej ilosci juz leci

Prawdopodobnie złapałaś grzybka :( Nie musisz wspołzyć żeby to mieć, może być np. po antybiotykach albo jak siadałaś na obca deskę...Samo nie przejdzie, trzeba iśc do ginekologa. Takie infekcje nie dośc że sa strasznie upierdliwe to jeszcze mogą spowodowac powikłania jak sa zaniedbane. Leki bez recepty nie rozwiąża problemu. Jak jeszcze nie współzyłas to gin użyje małego wzierniczka, nic się nie martw. Możesz iśc do kobiety jak się wstydzisz.

Gość cvhjkls
noo tak swędzi nie do wytrzymania ;(( zaraz mnie cos wezmie... juz od "drapania" i wycierania papierem mam czerwone jakby powstaly rany!! a moze to grzybica pochwy?

Gość cvhjkls
a co to jest wzierniczek? :( i tak sie wstydze,czy to kobieta,czy facet

wziernik to takie coś co ginekolog wkłada do pochwy przy badaniu. Dla dziewic bardzo malutki. Wstydzisz się czy nie jak nie będziesz mogła wytrzymac to i tak pójdziesz, ale po co doprowadzać do takiego stanu. Przecież każda kobieta kiedyś musi pójśc się przbadać, trzeba w końcu przełamać wstyd.

Gość cvhjkls
dodam,ze krzywo sikam.. w kazda strone jezuuu :(((( boli,kuje,swędzi zaraz umre... a rodzice juz spią

Gość cvhjkls
a dokładnie w jednym miejcu mnie swędzi w środku w pochwie ! w samym środku ! ;( ;( ;(

Gość cvhjkls
oo kurcze,ale wstyd ;( ;(

Ale to nie jest żaden wstyd, bardzo dużo dziewczyn to łapie. Nie ma to żadnego związku z niską higieną jeśli obawiasz się że lekarz tak pomyśli. Wręcz przeciwnie, grzybek zagnieżdża się przy nadmiernej higienie jak w pochwie jest zbyt jałowo i giną te ochronne bakterie.

Gość cvhjkls
Najczęstszym objawem drożdżycy pochwy jest świąd, pieczenie i podrażnienie okolicy pochwy oraz sromu (także pieczenie przy oddawaniu moczu) oraz charakterystyczne upławy: najczęściej białawe, o konsystencji twarożku (grudki) lub żółtawe Jedyną z tych rzeczy mam pieczenie i podrażnienie,a tak to nie sikam z bólem tylko łaskocze wtedy ,srom w normalnym stanie i nie mam upławów

Gość cvhjkls
ok;) poobserwuje to jeszcze dziekuje Ci za pomoc:* :)