Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaaaaaaa

co o mnie myslicie? jestem szmata?

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
a tak nie jest? to powiedz co Ty o tym sadzisz gdzie autorka?

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
wlasnie teraz faceci nie docieniaja dziewic a przynajmniej w tym wieku, doszukuja sie "problemu"...

Gość klawiaturatura
onaaaaaaaaaaaa, zle mnie zrozumialas ja cie poparłam :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
zrozumiaalm:) tylko doswiaczony afcet w wieku pow 25 jak spotka dziewice w tym wieku uzna ja za nienormalna zimna fanatyczke i nie warto czekac z seksem na tego jedynego bo jak sie go spotka on moze wysmiac to nasze czekanie:O

Gość Krzykusia
nie wiem co to za głpie myślenie....za to, że uprawiałam sex to jestem szmatą?? Wszystko jest dla ludzi...I podziwiam Cię za to, że wytrzymałaś tyle czasu bez sexu:)

Gość klawiaturatura
gwarancja cnoty jest brak ohoty co tu podziwiac? ozieblosc?

Gość smutasekkkkkkk
ozieblosc? nie kazda zrobi to z byle kim aby miec juz za soba czasmai czeka sie na tego wlasciwego chce sie zrobic to z milosci troche przykre ze autorka tyle czekala i nie doczekala sie tego tylko musiala w ten sposob:O

Gość zodiakalna waga....
jA bym tak nie umiala wolalabym zcekac dalej niz sie puscic z jakims gostkiem z agencji bleee

Gość wykształocnaLACHA2
w jakim towarzystwie jakich facetow wy sie obraciacie, wsrod moich znajomych własnie gdybys była dziewica, to byłoby cos..

Gość GłUPIA JESTES s
nie słuchaj jakiejs onej czy kogos, ona pewnie ruchała sie juz w w podsatwowce, stad tak wysmiewa dziewice!! poza tym sa ludzie ktorzy moga zyc bez seksu i nic im nie jets, sa inne przyjemnosci zycia oprocz seks...czasem mam wrazenie, ze dla tych nieobytych co swiata nie zaznali i ciagle w jednym miasteczku siedza, to jedyna alternatywa na spedzenie wieczoru jest seks, jedyna przyjemnoscia jaka znaja jest seks, bo w małych miastach jest nudno, nie ma klubow gdzie mozna potanczyc, kina, teatru, czy w ogole jakis ciekawych miejsc.. poza tym ja zanim straciłam dziewictwo skczyłąm na bungee, w porownianiu do seksu..do skok na bungee był fajniejszy;)heheh

Gość GłUPIA JESTES s
onaaaa a ty co jakas napalona nimfomanka, rooochasz sie codziennie pewnie z innym:)buahahah, dlatego wysmiewasz dziewice:)

w moim towarzystwie bylabys rozrywana. dla nich dziwewica w tym wieku to cudo natury wielu facetow chcialo by miec jeszcze nie dotknieta kobiete przez innego faceta

Gość GłUPIA JESTES s
w moich tez, to ciekawe w jakich towarzystwach obracaja sie te co mowia, ze dziewictwo to be..chyba jakis penerow łysych

Gość zodiakalna waga....
to troche smutne tyle lat czekac z pewnoscia chciala to zrobic z kims kogo kocha a skonczylo sie tak:O

Gość zodiakalna waga....
pewnie jak sama pisala wstydzila sie dziewictwa w wieku 26

Gość ja cie rozumiem autorko
sama mam 26latjestem dosc ladna powodzenie mam kazdy sie dziwi czemu jestem sama ale nie potrafie sie zwiazac z kims do kogo nic nie czuje:O i tez mam juz takie mysli jak TY zeby to zrobic bo zwyczajnie zaczyna mi to przeszkadzac i boje sie ze facet uzna mnie za "pokrecona" wiec po czesci rozumiem twoja frustracje

ale przeciez nie musiala przyznawac sie znajomym ze jest dziewica. jak juz by spotkala swojego lubego on napewno zrozumial by i z pewnoscia byl by dumny, ze jest tym pierwszym

Gość ja cie rozumiem autorko
hmmm nie wiem czy doswiadczony facet moze sie cieszyc z dziewicy ok jak ma ona 18-21 lat to ok ale jak 26? nie wiem sama co myslec ja sie juz w tym pogubilam i zaczynam myslec ze cos ze mna nie tak....ze moze cos trace itd:( troche to smutne wszystko..i tak bede sie wstydzila przyznac facetowi do tego

napewno bedzie sie cieszyc, bedzie mial okazje wyszkolic ja pod siebie. ja cie... lepiej sie przyznac facetowi do dziewictwa, wtedy bedzie delikatniejszy

Gość William Faulkner
Once a bitch always a bitch, what I say.

Gość updown
straciłas dziewictwo z męska kurwą. ale to nic. nie przejmuj sie...chciałas mieć to za soba i masz. nie jestes szmata tak samo jak szmat nie jest chłopak który swój pierwszy raz ma z prostytutką.