Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna czy glupia

zla jak pies!!!!!!!!

Polecane posty

Gość naiwna czy glupia

jestem 10miesiecy po slubie wasnie urodzil nam sie dzidzius. kochamy sie:) a jednak... cos mi nie paowalo w zachowaniu meza i postanowilam go sprawdzic! mam za swoje. zaczelam pisac do niego meile ze jestem studentka dorabiajaca sobie seksem, kazalposlac fotke i zaczelo sie... pisal ze mna 3 dni non stop smsy (jest na delegacji) dowiedzialam sie duzo ze mnie nie zdradzil ale chce zobaczyc jak to jest z inna... umowil sie ze \"mna\" na niedzile ze zrobia to w aucie a przedtem zaprosi ja (10 propozycji dal) i co ja mam teraz zrobic zabic tego gnoja? powiedziec mu czy byz oziebla?? jestem w depresji, nienawidze go!!!

Gość naiwna czy glupia
:( pomocy jak to rozegrac?

Gość naiwna czy glupia
:(

Gość naiwna czy glupia
upup

Gość naiwna czy glupia
:( nikt nie chce mi pomoc ja jestem zalamana!!!

Gość trzeba link skopiowac i wpisac
szok!!!!!!!!!, ale ja bym dala mu po gebie i walizki za drzwi.nauczka bo ciagle go nie bedziesz pilnowac ?

Gość naiwna czy glupia
japier cale zycie przede mna co za huj nigdy bym nie powiedziala na niego!

Gość naiwna czy glupia
chce z kims pogadac prosze was

Gość naiwna czy glupia
nie chce wyjsc na intrygantke nie wiem co zrobic. pojde sie upic chyba

Gość naiwna czy glupia
bo mialam ku temu powod. to co ja mam teraz zrobic??? przeciez on i tak mnie zdradzi predzej czy pozniej

Gość idz na ta randke
Idz i bedziesz miala swietna satysfakcje. Albo bedzie to koniec zwiazku albo facet zrozumie, ze klamstwo ma krotkie nogi 😡

Gość naiwna czy glupia
nie dam rady isc bo nie ma mi kto przypilnowac dziecka. wyje teraz przed tym kompem i nie wiem co zrobic jakie zycie jest pojebane

Siebie nie obwiniaj, że go sprawdziłaś. On okazał się bucem! Ja bym do końca mu nie mówiła, do samej niedzieli żeby zobaczyć jak skurviel kombinuje i łga żeby wyjść z domu. A potem bym pokazała zapis rozmów i zażądała wyjaśnień. Co mu się wydawało ,że żona i dziecko to jest zabawa w dom, a jak mu się znudzi to pobawi się z kimś innym. Jak tak bardzo chciał sprawdzić jak to jest z inną laską to mógł to robić zanim się zdecydował na rodzinę.

Gość naiwna czy glupia
najgorsze jest to ze dobrze nam w lozku, ja uwielbiam seks i kurwa nie bo trzeba sprobowac z kims innym huj by cie strzelil bo inna to lepsza!

Gość naiwna czy glupia
najjasniejsza pani- on umowil sie z nia jak bedzie wracal z delegacji. a mi wczoraj juz cos gadal ze nie wie kiedy wroci chyba troszke pozniej! nienawidze go

Gość widzialy galy co obciagaly
:)

Gość naiwna czy glupia
gdybym widziala to juz dawno bym mu kopnela w dupe

Nie dziwię Ci się , że go nienawidzisz, miałabym dokładnie takie same uczucia w takiej sytuacji. Wielu facetów tak ma jak się na świecie pojawia potomek i nagle świat się kręci koło jakiegoś malucha, a zamiast wyjścia do pubu czy kina z żoną są wyjścia z wózkiem. Uważam, że musisz z nim pogadać, nie ułatwiać mu sytuacji niech on się tłumaczy, niech Ci powie na czym mu zależy i jak zamierza naprawić to co zepsuł. Zażądaj zmiany pracy - zero delegacji. Nie ma innej pracy - jego problem - masz prawo mu nie ufać.

Gość naiwna czy glupia
najjasniejsza pani. staralam sie od poczatku zeby dziecko nie przeslonilo mi calego swiata i tak jest. mam czas dla niego takze. co mi jego rozmowa i gwarancja da? nic. jak po 10mies chce mnie zdradzic???

Gość naiwna czy glupia
dziewczyny nie hajtajcie sie nie marnujcie sobie zycia

Gość naiwna czy glupia
faceci ta zaklamane huje!!!!

Gość naiwna czy glupia
ale jak ja mam to rozegrac byc obojetna, zaczas swoje zycie, poszukac wlasnych pasji udajac ze nie wiem nic o tej calej sytuacji?

ot. problem... czasem lepiej nie wiedzieć moim zdaniem powinnaś mu o tym powiedzieć i mysle że skoro ma takie ciągoty to juz nigdy w pełni mu nie zaufasz , zawsze bedzie przy tobie myśl gdzie jest , co robi , z kim.... nie jesteś w stanie skontrolowac tego na dłuższą mete wiec musisz postawić sobie pytanie czy dasz rade z tym życ. pozdrawiam

Gość ja bo kto inny
umów się na spotkanie jako studentka i idz,zobaczysz co Ci powie a na przyszłośc...nie sprawdzaj,nie zagladaj będziesz spokojniejsza:P

Gość naiwna czy glupia
teraz zaluje ze to zrobilam ale chociaz wiem jaki z niego kawal huja. mnie po slubie nigdzie nie zabral ale "ją" chcial zabrac do kina na pizze na winko grzane no kurwa ja go albo zabije albo sie wyprowadze. ja jestem strasznie nerwowa!

Gość naiwna czy glupia
teraz zaluje ze to zrobilam ale chociaz wiem jaki z niego kawal huja. mnie po slubie nigdzie nie zabral ale "ją" chcial zabrac do kina na pizze na winko grzane no kurwa ja go albo zabije albo sie wyprowadze. ja jestem strasznie nerwowa!

Gość jak to perheps
słuchaj, a jak to możliwe, że wysyłał do Ciebie sms? nie znał Twojego numeru czy zmieniłaś nr telefonu?

Gość ja bo kto inny
ile masz lat? weź sobie cos na uspokojenie i rozegraj to jak kobieta a nie jak histeryczka!! unies sie honorem,nie ma co płakac nad rozlanym lekiem!w sumie to sama jestes sobie winna a teraz jak juz wiesz do czego jest mąż zdolny porostu go zostaw.