Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zoska

zmialma do lata ktos chce sie dolączyc?

Polecane posty

Gość taka jedna zoska

jak tak to zapraszam :) ja bym do lata chciała : -schudnąć z 15 kg -opalić sie trochę żeby jak trup nie wyglądać -pofarbować i ściąć jakoś fajnie włosy -zrobić sobie w końcu możne tipsy -popracować nad moja cera

Gość taka jedna zoska
czemu do rudych

Gość czarnyalibaba
ja bym do lata chciała : -schudnąć z 15 kg -opalić sie trochę żeby jak trup nie wyglądać -pofarbować i ściąć jakoś fajnie włosy -zrobić sobie w końcu możne tipsy -popracować nad moja cera :O:O:O:O:O: schudnij, zacznij dietę włosy popraw czadbaj o cerę tipsów nie rób!!!kup jasny lakier, juz niemodne, fatalne, badziew....

Gość okxim
Ja chciałabym schudnąć z 5kg, popracować nad brzuchem i zrobić coś z włosami. Też chciałabym mieć rude, normalnie zakochałam się w tym kolorze! trudno mi będzie przejść na rude bo zawsze na czarno farbowałam

Gość czarnyalibaba
ja własnie zaczynam zrzucać brzuch... na dietach jestem od 2 lat

Gość okxim
Jeszcze muszę zadbać o paznokcie bo mam słabe i nie mogę ich zapuścić bo ciągle się łamią :(

A ja chciałabym schudnąć 10 kg:) W poniedziałek idę do fryzjera i na solarium:) Nie ma co zwlekać:) i od dziś dietka:) Bądźmy piekne na wiosne:)

Na łamiące paznokcie polecam odzywke spa z joko, tez miałam kiedyś problem z kruchymi paznokciami od kiedy smaruje je odżywką stały sie twardsze i koncóweczka jest super biała:)

Gość czarnyalibaba
Oxim jak sie łamią, to pewnie nie poradzisz nic kup taki bezbarwy lakier, odżywka i maluj, tak robie i rosną i nie łamia się

Gość czarnyalibaba
własnie, mam odżywke lakier z Joko polecam

Gość na paznokcie najlepszy
sposob o maczac je w cieplej oliwie z oliwek pzez 10-20 minut diennie,efekt zoabczycie juz po kilku dniach.

Gość okxim
Mam całą mase odżywek do paznokci, w lakierze i takie wchłaniające się, również zachwalany balsam do paznokci z herba studio ale to niewiele pomaga. Chciałam zażywać jakieś witaminy np ze skrzypem tylko że jak kupię i zacznę zażywać to po jakimś czasie zapominam o tabletkach i nici z tego :( Muszę chyba kupić jakieś i zacząć znowu brać a żeby nie zapomnieć to będę sobie przypomnienie ustawiała :D

Gość na paznokcie najlepszy
poza tym po cholere robic sobie tipsy skoro moza isc do kosmtyczki i nalzoy na nie tylko zel i miec swoje wlasne paznokcie ,a z tym zelem to na bank sie nie zlamia ... tylko ze trzeba ze uzupelniac co ok.3-4 tyg. ale za to lakier na zelu utryzmuje sie ajebisciedlugo

Gość okxim
Z oliwą też już próbowałam ale za dużo z tym zabawy i nie chciało mi się później :p Muszę się wziąć za paznokcie porządnie bo nigdy nie miałam ładnych :-o

Gość czarnyalibaba
mnie tez żadne witaminy nie pomogły, ani ta oliwa ani zdrowe odżywianie, jedynie utyłam!!!! :P:P:P:P:P więc polecam lakier utwardzający lub j/w

Gość okxim
Ja już nie chcę mieć żadnego żelu i tipsów na paznokciach bo już mialam i teraz moje paznokcie wyglądają tragicznie, muszę na krótko obcinać bo i tak się złamią

Gość czarnyalibaba
teraz modny styl biznesowy czyli krótkie i jasne a jeski masz beznadziejne, to idź do manik...

Gość mały książę z dużą flaszką
PIJ WODĘ

Gość upssss
detox 1. Wlewamy do szklanki 3/4 wody źródlanej. 2. Wsypujemy szczyptę papryczki cayenne 3. Wlewamy 2 nakrętki syropu klonowego / lub miód/. 4. Wyciskamy 1/2 cytryny /lub mniej/i dodajemy sok 5. Miksujemy i pijemy koktajl 5x dziennie przez kilka dni.