Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k.mistral

KOMPLEKSOWY PROGRAM ODNOWY - daj się zmienić na wiosnę!!!!

Polecane posty

k.mistral nie dziw się ludziom, że nie wierzą ja sama dałam się wciągnąć w podobną historię - najpierw była lista chętnych, kto pierwszy, ten lepszy, potem ankieta na maila, którą natychmiast odesłałam (wypełnioną oczywiście), a następnie... milczenie ze strony \"chcącego pomóc\" może i chciałabym skorzystać z Twoich rad, ale... nie wiem, czy można Ci wierzyć nie oceniam, po prostu przejechałam się na kimś... to dlatego pozdrawiam :-)

ja nikogo na siłe nie przekonuję, nie mam w tym interesu. po prostu chciałam pomóc, w marcu akurat będę mieć sporo czasu i chciałam go jakoś pożytecznie wykorzystać. nie dziwi mnie, że ktoś tam nie wierzy. nie wszyscy muszą. ale obrażanie mnie za to, że był tu kiedyś jakiś naciągacz, to przesada!! a propos Twojej sytuacji - to niemiłe, że ktoś tak zrobił, rozumiem. ale czy coś straciłaś próbując? oprócz chwili czasu??raczej nie, prawda?? więc może warto spróbować??

sranie mam nadzieję, że to ostatni twój post na moim wątku nie lubię uprawiania dziecinady i nieuzasadnionych inwektyw

Gość moze poprostu
za madrze piszesz jak na mozliwosci niektorych forumowiczow? prezentujesz klarowny plan dzialania, okreslasz jasne zasady i w tym wesza podstep? ja bym sie zapisala, ale nie musze wcale chudnac i mam problemy ze zdrowiem. pozdrawiam

ok, rozumiem i nie zamierzam przekonywać nie narzucam się nikomu, nie mam interesu. chciałam pomóc, podkreślam raz jeszcze. opracowałam plan działania zakładający stały kontakt z Paniami co wiązałoby się z poświęceniem sporej ilości czasu i uwagi. wiele tu topików typu \"moje menu-oceńcie\" albo \"co zrobić, nie chudnę\" \"jakie ćwiczenia...\" \"potrzebuje wsparcia\" etc a kiedy ktoś oferuje wręcz na talerzu kompleksową pomoc to spotyka się z agresją. jeśli do godz 21 nie znajdzie się grupa 5 osób chętnych rezygnuję z tego pomysłu i swój wolny czas planuję sobie inaczej. żegnam do 21ej

Gość porazkaaaaaaaaa
jedna nas wystawiła, maile, spotkanie...a okazało sie zwykła konsultantka, musiała normę wyrobic i jakies lampy sprzedać, ludzie jeszcze musza jechac, czas tracic...a po drugie to tu sa same gimnazjalistki i kto cię tam wie, czy ty facet nie jesteś? i nie chcesz wyrwać jakichś lasek na sex? nigdy nie wiadomo, kto siedzi po drugiej stronie? może nagi facet i ma wytrysk? jak to pisze! ostrożności nigdy za wiele...w szkole nas tego uczą, wyobraź sobie, pani pedadog nam takie zajecia z psychologiem organizuje... NIE UFAC NIKOMU, nawet ksiedzu, bo może byc zbokiem!

Gość moze poprostu
z tego co piszesz interesuje mnie bardziej dieta, na cwiczenia nie mam czasu obecnie, do tego nie wszystkie moge wykonywac. ale tak ogolnie, to jezeli wszytsko jest prawda, co piszesz, to wykazujesz piekna postawe wobec blizniego:)

ależ ja się z nikim nie zamierzam osobiście spotykać!! namawianie do spotkania może budzić podejrzenia i wiąże się z ryzykiem.ja sama bym nie ryzykowała. ale proponowany przeze mnie kontakt na forum/przez gg to żadne zagrożenie. dla większego komfortu można sobie założyć nowy nr tylko do tego celu, prawda?? liczę jeszcze, że przez te parę godzin znajdą się chętne.

może poprostu nie wszystkie ćw możesz?? no właśnie, dlatego zaznaczyłam "dobry stan zdrowia" :-) nie wiem, czy mogłabym Ci pomóc w takiej sytuacji jeśli jednak się zdecydujesz to zapraszam do zaklepywania miejsca teraz już na prawdę żegnam

Gość porazkaaaaaaaaa
a może ty jestes z sekty, oni takie teksty klepią!!!!! i ten dobry stan zdrowia.. cytat: ''nie wszystkie ćw możesz?? no właśnie, dlatego zaznaczyłam "dobry stan zdrowia" ludzie uważajcie na tego osobnika!!!!!

Gość w jaki sposob
tak te teksty sekciarskie- będziecie na bieżąco monitorowane, konsultowane i prowadzone przeze mnie w kwestii diety, ćwiczeń i pielęgnacji. oferuję też wsparcie duchowe podstawowym warunkiem uczestnictwa jest zobowiązanie systematyczności i dyscypliny -tak jest z sekty!!!

a mozna prosić o szczegóły?

ok, widzę że tak na prawdę nikt tu nie potrzebuje pomocy.... cóż, chciałam zrobić coś dobrego...ponoć liczą się chęci, wiec poniekąd udało się :-)

Gość SaraSAS
hej. W ramach odnowy polecam zacząć systematycznie. Ja najpierw ograniczyłam słodycze, i inne strasznie szkodzące nam rzeczy:)W wolnej chwili jak mogę korzystam z zabiegów w spa. Ostatnim takim spa które wpadło mi w oko był Malinowy Dwór, genialne zabiegi mają. Trzeba dbać też o ciało a w spa dusza też korzysta:)