Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa555

Czy Wasi faceci zostawili by Was gdyby Angelina im się oświadczyła ?

Polecane posty

Gość ciekawa555

Czy sa z Wami z braku laku czy z miłości ? i powiedzieli by jej zeby spadała ?

Gość lostka
Wiekszosc kobiet powie, ze ich misiu w zyciu by ich nie zostawil dla angeliny:D:D

Gość moj twierdzi ze jolie jest
okropna, ma wary obciągary i nie lubi jej oglądać. Zawsze jak oglądam z nią film to on siada przed kompem bo nie chce ogladac tego paszczura

Gość mojemu niby tez sie nie podoba
ale jakos mi sie w to nie chce wierzyc...Poza tym odpowiadajac na pytanie to nie mam pojecia...Chcialabym wierzyc, ze nie, ale cholera go wie. Niby jestesmy 9 lat razem, od poczatku zasz zwiazek jest szczesliwy, od 4 lata jestemy naprawde szczesliwym malzenstwem, ale nikt nie ma gwarancji na milosc i szczescie... Wiec roznie by to moglo byc. Jedyne pocieszenie dla mnie to takie, ze jestem atrakcyjna babka i w razie potrzeby bez problemu znalazlby sie jakis zastepca meza :p

Gość polska rosjanka
mnie tez jakos nie zachwyca i nie wiem jakim cudem wyroznili ja na gali oscarow za najlepszy stroj:D

Gość polska rosjanka
moim zdaniem zwyklemu, szaremu obywatelowi ciezko byloby byc z gwiazda i vice versa.

Angelina byla sliczna w czasach Tob Ridera. Niestety za bardzo schudla i postarzala sie. Ale jak by nie byla sliczna, bierzcie pod uwage bariery jezykowe, tryb zycia i charakter :) oraz dodalabym pytanie: \"laski, czy gdyby Angie Wam sie oswiadczyla, rozwazylybyscie zostanie bi\"? :P