Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcieMI

poronienie

Polecane posty

Gość pomozcieMI

Witam. Mam problem... czy ktoś mi potrafi powiedziec jak wyglada poronienie??:( czy zawsze przy tym sie krwawi?? Mnie od paru dni bardzo boli brzuch, ale nie ciagle tylko pare razy na dzien zdarzy sie silny bol... jestem w 10 tc. wczoraj dostalam takich skurczy e myslalam ze umre... nie wiem czy to normalne czy moze powinnam szybko udac sie do lekarza... czy moze poczekac... jak uniknąć poronienia?? co jest najczesciej przyczyną poronienia lub obumarcia płodu?? :(

Gość ewr
wydaj emi si , ze to nei temat na topik tlkyo do lekarza jesli nie podpuszczasz

nie mysl co jest przyczyna TYLKO IDZ DO LEKARZA niech zrobi usg i zobaczy czy wszystko ok a jeszcze lepiej na jakis ostry dyzur

Gość marta30*
miałam tak samo silne bóle brzucha pojechałam na oddział lekarz poinformował mnie że zaczyna sie poronienie nastepnego dnia był krwotok i zabieg u mnie przyczyną była nadpłytkowośc i stosowanie leków toksycznych ,o ciąży nic nie wiedziałam bo normalnie miałam okres przez 3 miesiące.Jedz do lekarza jak najszybciej

Gość pomozcieMI
Absolutnie nikogo tu nie podpuszczam...(w sumie to dlaczego miala bym to robic??) tylko to moja pierwsza ciąża... nie wiem czy jak pojde do lekarza to mnie nie wysmieje i powie ze przesadzam... a wiem ze wiekszosc z Was mają pierwsza ciaze juz za sobą... Dlatego pytam :(

nikt ci nie pomoze idz do lekarza jak wysmieje i powie ze ok to zmien go a jak faktycznie cos sie dzieje bedziesz sie martwic wysmianiem... ????

Gość pomozcieMI
słucham?? zabrzmialo to tak jak bym chciala poronic!!!!!!! WLASNIE BARDZO SIE BOJE ZEBY TO SIE TYLKO NIE STALO. napisalam tu dlatego zeby mi ktos mogl powiedziec czy ze mnie zwykla panikara czy rzeczywiscie biegiem do lekarza.

jeszcze tu siedzisz??????? bo zaczynam powatpiewac w powage sytuacji panikara mozesz byc chodzi o dziecko prawda??? juz cie nie ma..!!

Przepraszam moze faktycznie tak to wyglądało ;) ale chodzi mi o to ze nie ma sposobów domowych zeby uniknąc poronienia lub zeby je zatrzymac ;) tylko ja nie wiem cp ty tu jeszcze robisz juz dawno powinnas byc u lekarza !!!!!

Gość pomozcieMi
dziekuje Wam... wlasnie czekam na meza i jedziemy do lekarza... mam nadzieje ze to nic zlego. Boje sie jak cholera :(

Gość wiesniaczka z polnej wsi
daj znak. Mnie tez pobolewa w 11 tc brzuszek ale nie na tyle by isc do lekarza. Chyba macica sie powiększa bo takie bóle mam od poczatku raczej. tez obserwuje wydzieline jak leci czy to oby nie krew. narazie jest ok. ale drżę.