Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joannad1566

Schudnijmy razem 25 kg - Koniec jedzenia!!!

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkie dziewczyny odchudzające się oraz te już \"odchudzone\" JA mam do zrzucenie bagatela 25 kg. Każda kolejna próba kończyła się porażką z mojej strony. Od 2 tyg się odchudzam radykalnie i schudłam 3 kg. Chciałabym sie podzielić z wami wspólnymi doświadczeniami oraz zapraszam do dyskusji o wszystkim co jest związane z odchudzaniem.

Gość gruba100kilo
ja ważę chyba już 100 kilo, nigdy tyle nie ważyłam, nie wiem jak się zabrać za to odchudzanie. 30 kilo do zgubienia, ciągle się obżeram bo od jutra dieta. Wyglądam strasznie a czuje się jeszcze gorzej. Stan fizyczny -100. Ale koniec z tym szkoda mi życia żeby tak je marnować i tak sie zaniedbywać :( trzymam kciuki za ciebie!

gruba 100kilo ja juz probowałam wszystkiego co jest dostepne na rynku, ale tym razem nie dam za wygraną , życie jest piękne i trzeba patrzec na siebie pozytywnie. Moim marzeniem jest w lipcu wskoczyc do białych spodni hihi mam nadzieję, że mi sie uda. pzdr

Joanna gratuluję i powodzenia....bo nie możesz wrócić do starych kilosów!

Gość Tulina
Witaj, mogę się poodchudzać z tobą. mam zaplanowany wyjazd na wielkanoc wiec musze wygladac.do zrzucenia calkowitego mam podobnie jak ty, do wielkanocy moze sie uda 8-10. aktualnie stosuje kopenhage (4 dzien) bo jest to najlepszy moi zdaniem sposób na rozpoczęcie odchudzania. po przyszłej sobocie juz mniej radykalna dieta oparta na 6 malych posilkach dziennie.

dziewczyny no super bierzcie sie za siebie a jak macie doly te gorsze dni to szybko wlazcie na forum i piszcie o tym...Pomyslcie! wakacje....a wy bedziecie chodzily z zaczerwionymi udami od przetarcia... wchodzicie na 2 pietro i zadyszka....a tak...do wakacji mozecie zrobic duzo!!POwodzenia!

hej :) ja chcę schudnąc 12-15 kg (ważę 74:( ) a ze jestem niska to wyglądam jak kulka

Taulina ja tez jestem na kopenhaskiej juz 4 dzień (witaj w klubie) schudłam już 3 kg ale stosuje ja tylko do soboty. Mam juz dosyc tego befsztyka. Od poniedziałku bede na norweskiej, jest tak samo skuteczna. Moja siostra schudła na niej 13 kg w 2 tyg. gruba100kilo nienawidze ćwiczyć, ale zmuszam się, od poniedzialku po 30 min tylko ćwicze, rowerek i orbitrek Od 1 marca zapisałam sie na Nordic Walking. Tym razem sie nie poddam!

Gość abrakadabra to czary i magia
co znowu za koniec jedzenia ?? \ jak bedziecie sie drastycznie odchudzac bedzie jojo :P radzę po prostu zastosowac diete ŻM -żreć mniej :) wiecej zielonych warzyw z owocami ostroznie bo niektore tucza bardzo np. banan :) no i cwiczyc ,cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc :) Jezeli wam sie nie chce konkretnych cwiczen robic to proponuje właczyc muzyke i tanczyc tak po 1 h dziennie :) aha nie ograniczajcie sie tylko do wolnych tanców :)

facet... masz rację! dzięki trzeba się w koncu wziąźć tylko ja nigdy nie umiem się odchudzać, nie wiem co jak dlaczego w sumie.. nie wiem jaka dieta jak zrobić, żeby efektu jojo nie było

hEJ dziewczyny trzymam za was kciuki....pamietajcie nie jedzcie po 18 mi pomaga

Do facet1965 nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak Ty wyglądasz... a czy umiesz skoczyć na główkę z trampoliny? jeździsz na snowbordzie? uprawiasz joging? wejdziesz na Kasprowy Wierch? o i zjedziesz z kasprowego? odkurzasz swój pokój? pytania retoryczne...:O i po co tu się szwendasz?

Dziewczyny mam propozycje, wprowadzcie dane do stopki z kg, wiekiem i swoim celem. Ważmy się każdego ostatniego dnia miesiąca oraz 15 każdego miesiąca. To pomaga, z Wami wszystkim bedzię rażniej. Tylko nie oszukiwać hihi

mnie po raz kolejny dopadło jojo!! jeszcze niedawno ważyłam 98 kilo , schudłam do 91, przyszły święta zapomniałam o diecie dziś wchodzę na wage 101 i mam jeszcze wiecej niż miałam!!! Żałuje że jak ważyłam 80 kilo zaczęłam się odchudzać. bo właśnie przez te diety ciągle chudnę, póżniej sie obżeram i nie panuje nad tym. A tak jadłam sobie spokojnie i nie tyłam a to najważniejsze!! sama już nie wiem jak się odchudzać. chyba potrzebuje rad specjalisty . na czym polega Nordic Walking. ??

Joanna, pijesz 2x dziennie koktajle mixowane samodzielnie, zdrowe jesz tylko produkty z listy dieta obejmuje program 800kcal, 120o kcal... są książki z przepisami, ale można samej z internetu wykorzystać...

Gość Tulina
Muszę sobie tą norweską obejrzec. Ja na kopenhadze nigdy nie jem befsztyka (z tego tez powodu ze nie mam pojecia co to jest) tylko piers z kurczaka smazona na teflonie bez tluszczu. W kazdym razie do tej pory sie to sprawdzalo. Będę dawać znać. Ale zważe się dopiero 15 marca. wczesniej co najwyzej poprzymierzam ciuchy.

Vanili ten facet1965 chce nas poprostu zdołować na maxa, ale byc może to tez jakaś forma motywacji.... podejdz na luzie do tego. meineschwester..... każda dieta w zasadzie powoduje efekt jojo, tak samo jest na kopenhaskiej czy norweskiej, ale ja juz dla siebie nie widzę innej diety, one są rygorystyczne ale skuteczne. A co do efektu jojo to tylko od Ciebie on zależy czy bedzie czy tez nie!

po kopenchaskiej i norweskiej jak najbardziej jojo jak juz jakąs diete chcecie stosowac to dr.lutza :)

Gość Tulina
Pewnie ze jojo zalezy tylko od powrotu do dawnegostylu zywienia.schudlam w zeszlym roku duzo teraz wrocilo sporo,ale to tylko dlatego ze zaczelam sie obzerac.a wystarczylo nie jesc po 18 i z glowy. wiecej juz tego bledu nie powtorze bo nie chce sie znowu meczyc tak jak teraz. ale wiem ze warto.

ja jestem leniwa i ta dieta mi pasuje, bo szybka , tania i wg mnie skuteczna! jestem na niej z małymi przerwami juz 2 lata

tulina zwykle tak sie mowi zwykle :P juz wiecej nie powtorze tego bledu a z wracaniem do "normalnego" zywienia jest jojo :P bo nie mozna wracac trzeba sie racjonalnie odzywiac zeby nie trzeba było wracac :) trzeba zmienic styl zycia,zywienia... :)

Taulina befsztyk to nic innego jak piers z kurczaka , taka sama jaką Ty jesz. To się tylko tak fachowo nazywa. Vanili byłas kiedys na tej diecie strukturalnej? ile można schudnać i w jakim okresie czasu? gruba 100 kilo podaje ci linka do stronki nordic Walking-fajna sprawa