Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaafeetriuszz

Jak teraz znalezc prace w Londynie - popadam w desperecje

Polecane posty

Gość kaaafeetriuszz

Mam nadzieje ze w marcu, a napewno juz w kwietniu bedzie wiecej pracy

Gość a ja nie kumm ludzi
no podobno odkonca marca maja zaczac znowu rekrutacje.

Gość a co powiecie na lipiecsierp
Jak to jest wlasnie z ta praca w UK? Ja chce tam wyjechac, okolice Londynu, ale dopiero w lipcu lub sierpniu (najszybciej jak moge). Co powinnam zrobic? Boje sie, ze nie znajde pracy. Powinnam najpierw i to juz niedlugo zaczac szukac w internecie, czy poczekac az bede tam i wtedy rozpoczac intensywne poszukiwania?

Gość autor tematuxcc
przyjedz pod koniec sierpnia - prawdopodobnie bedzie sporo pracy, tak bylo ostatnio - chodzi o catering, dobrze tez jest przyjechac na pocz. kwietnia, wtedy wszystko sie zaczyna

Znalazlam tam milosc wiec jade tam i powrotu nie ma :-) Myslalam raczej o pracy w administracji. Znajomi Anglicy mi pomoga. Poza tym czytalam, ze od wrzesnia beda przyjecia do biur

Gość *szehe65
hej mozesz zwsze zaczac od au-pair i w miedzy czasie zrobic jakis kurs i znalezc lepsza prace.... no nigdy nie wiadomi kiedy bedzie lepiej ale przewaznie wlasnie a wiosne zaczyna sie ruch w rekrutacji. polcem www.gumtree.com

No to czekam na opinie ludzi szukajacych pracy na wiosne :-) i zycze powodzenia!!!! a czy pracujac jako au-pair trzeba miec jakies doswiadczenie? Ja nie mam zadnego ale dzieci zawsze bardzo mnie lubia :-) Jestem cierpliwa i tez lubie dzieci

Gość *szehe65
na au-pair da rade znalezc bez doswiadczenia ...najwyzj poklam ze pracowalas jako wolontariusz np. w sierocincu albo pzredszkolu