Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s000nia

male cycuszki

Polecane posty

Gość s000nia

hej:)mam 19lat jestem prawie płaska (no sutki widać i cos tam jeszcze) ale ogolnie to nic tam nie ma... prosze powiedzcie mi czy to facetom w jakis sposob przeszkadza????

Gość Anatomia umysłu
Powiem Ci tak- jeżeli idzie o przygodny seks to, o ile facet nie jest koneserem małych piersi, może być to poważną przeszkodą. Natomiast jeżeli masz na mysli trwały związek to jaka to przeszkoda? Jeżeli facet nie jest powiezchowny i naprawde Cie kocha to nie będzie to dla niego problemem :) Dla mnie nie jest to problemem, jestem z moją dziewczyną bardzo szczęśliwy ;) Dziewczyno nie popadaj w kompleksy!

Gość Pantera pijana
Małe piersi-mały problem!

Gość cholerka ja też mam małe
a chce mi się dużego penisa ;)

Gość Ringblack
Są gusta i guściki. Wszystko zależy kto co lubi. Mnie osobiście nie podobają się cycki jak melony... takie nienaturalne

Gość Ja mam duzego penisa
a piers wcale :)

Gość s000nia
dzieki

Gość lubie cyce
jak facet kocha to i możesz miec piersi na plecach i nie bedzie to przeszkadzało -nie nabijam sie :)

Gość onfacet
s000nia!! Ja uwielbiam właśnie takie piersi...!! Jeśli nie masz nadwagi, to naprawdę nie masz się czym przejmować! Jest wielu facetów, którzy lubią małe piersi, ze mną na czele!! Chciałbym je zobaczyć.. A jak chcesz to zaraz mogę wykopać wątek stary, który zalozylem na cześć małego biustu :)

Gość NN niezły numer
S00nia jest ?

Gość hahha ale co staracie sobie
to wmowic, cycki t maja byc cycki a nie pryszcze

Gość onfacet
cycki są różne, a każdy lubi jakie lubi. Nie widzę problemu, jak lubisz duze to ok, nikt cie nie bedzie zmuszał do polubienia małych :) ważne tylko, aby wlascicielki małych piersi wiedziały, ze i takie podobają się facetom!

Gość fhdfg
ja mam niewilekie i mi to nie przeszkadza. za to jak facetom sie podoba jak jestem w samej bluzce bez stanika;) mam 19 lat

Gość lwijenfbiwy
ja tam mam duze C/małe D i jestem z nich dumna.

Gość zwykly facet
co do przygodnego seksu- wtedy liczy sie ruchanie co do trałego zwiazku - nie zwiazałbym sie z dziewczyna z jakimis przyszczami, bo zupełnie dechy mnie nie interesują. Duże cycki muszą być i koniec

Gość boje sie ale...
a moim zdaniem kobiety z małymi piersiami nie powinny nosić staników no bo po co stanik jak nic w nim nie ma,

Gość lepsze większe
najlepsze średnie, małych to nawet nie ma jak chwycić :( duże to z reguły mają dziewczny z nadwagą więc też źle, ale lepsze za duże niż za małe

Jeśli się dobrze z nimi czujesz i nie krepujesz to jest ok. W brew pozorom wielu facetów leci na Panie pewne siebie. Jeśli się ładnie komponują, potrafisz pokazać seksapil cała sobą nie będziesz miała problemów. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wielką radość mają faceci którzy dopadną Panienkę z małym biustem ale jakże ślicznymi sterczącymi brodawkami.