Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna133

Ząbkowanie w 3 miesiącu??

Polecane posty

Gość sympatyczna133

Gość sympatyczna133
witam moja corci dzis konczy 3 miesiace od kilku dni slini sie i wklada raczki do buzi czy to mozliwe ze juz ida jej zabki??

Gość DDDDDDDDDDDDDDD
Ewentualnie rosną, a nie "idą", hehehehehe :D

Gość sympatyczna133
a niech i rossna hehe tylko co robilyscie zeby dziecko sie nie meczylo ?? podobna sa jakies gryziaczki i akcesoria

Mogą rosnąć,co nie oznacza ,że zaraz wyjdą.Co do gryzaków.......u mnie się nie sprawdziły,ewentualnie maści na ząbkowanie.

niekoniecznie. Moja ma 4 miesiace i tez jak miala 3 to zaczela sie slinic, wkladac wszystko do buzi - ale jeszcze nic nie wyszlo, zaden zabek , byc moze zaczyna ząbkowac a byc moze zaczyna probowac co jak smakuje itp

Gość sympatyczna133
moze mam nadziej ze moja to przejdzie lagodnie, bo roznie to z tym bywa a jak milyscie ze szcepionkami

moja po szczepieniu to przesypiala caly dzien

Kiedyś był taki specjalny gryzaczek Gerberaa z płynem w środku, można było to schłodzić i pomagało. A wiek dzieciątka nie ma znaczenia - moja kolezanka uroddzila córeczkę z żabkiem;))

Gość sympatyczna133
moja miala wczoraj 2 druga szczepionke i bylo nawet ok teraz cos marudzi ale z pierwsza masakra clay czas plakala i byla pobudzona no ale po wczoraj tylko przy uklucia plakala tylko jak u was bylo z goraczka

Mój synek nie ma jeszcze skończonych 3 mies. a już od 3 tyg. chyba ślini się i wkłada rączki do buzi. Dodam, że mój mąż kończąc 4 miesiąc życia miał już 4 ząbki... Także wszystko możliwe.