Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vi

Co jest piękne w szczupłych dziewczynach...?

Polecane posty

Gość Vi

Pytanie moi drodzy co się wam najbardziej podoba w szczupłych kobietach, dziewczynach

zalezy jak szczupłych jak te anorektyczne modelki to nic jak te z lekko zaokrąglonym brzuszkiem to wszystko tak tweirdzi mój facet ... i dlatego musze schudnąc ... jak wroci to sie mnie przerazi

Gość salamandra plamista
a to pytanie jest tylko do facetow czy kobieta tezmoze wyrazic swoja opinie?

zalezy jak szczupłych jak te anorektyczne modelki to nic jak te z lekko zaokrąglonym brzuszkiem to wszystko tak tweirdzi mój facet ... i dlatego musze schudnąc ... jak wroci to sie mnie przerazi

Gość Vi
jasne ze może... Mi w szczupłych kobitkach podobają się lekko widoczne żeberka to że wyglądają na takie drobne i kruchę...

Gość po prostu... .
to ze są szczupłe... to zaden problem jesc przed tv chipsy i popijac piwm - wtedy sie wygląda jak wielboryb :) a szczupłe są po prostu atrakcyjne - nie maja tłuszczu, wałków na brzuchu czy cellulitu.. i są bardziej skoczne w łózku bo są lekkie i gibkie :PPPP

Gość pasiasta w kropki
kobiety szczuple chodza wyprostowane z podniesiona glowa sa odwazniejsze,widac ze zadbane,poruszaja sie lekko a nie turlaja,dobrze sie prezentuja,nie chowaja sie pod sterta ubran zeby ukryc niedoskonalosci...

Ciuchy leża zajebiscie,ma sie male cycki ,nie przejmuje się wagą facet moze podrzucac w powietrzu jest i lekko wiem bo sama byłam kiedyś chuda i było mi wspaniale

Gość Vi
Ja tam motylki widzę... Ale nie martw się ja kiedyś też byłam chuda

Kobiety szczupłe sa bardzo seksowne .Zwlaszcza te szczuple w pasie z duzym tyleczkiem i pokaźnym biustem.Jeszcze kiedy potrafi to wszystko podkreslic odpowiednim ubiorem.Wazny jest chód kobiety, delikatny.Nie lubie chudych kobiet.Oczywiscie lepszy szkieletor niz grubas.Wlosy do ramion i naturalne zadbane paznokcie i zadbane pięty...

Gość Vi
A ile idealna kobieta powinna mieć wzrostu i wagi?

Gość moim zzdaniem
idael to nieco powyzej 170 cm i do 60 kg nie chuda ale szczupla i odpowiednio ksztaltna

Gość pinaacolada
Ludzie, zapamietajcie wreszcie ze CHUDY to co innego niz SZCZUPLY! to 2 rozne rzeczy! osoba chuda ma niedowage, szczupla jest taka jaka powinna byc! a jest cos co moze sie nie podobac w SZCZUPLYCH dziewczynach?

Gość moim zzdaniem
czyli ja rok temu ale teraz wracam do swojej poprzedniej wagi

Gość moim zzdaniem
czasem brak biusty i pupy

Gość Vi
Mój były (jak jeszcze byłam chuda przed leczeniem) przyszkadzały mu moje biodra bo stwierdzał że nie ma się jak do mnie przytulić czy położyć bo mu się wbijają... i że jak się wydurniamy to bał się że mnie połamie podobno xD

Gość zwinnnaa
szczupłe jest piękne

Gość Vi
Jak było je widać były fajne... Teraz mam bim 21.5 ;( a chcem miec cos koło 16/17 Ale kiedyś mi się uda :)))) Znowu będę widziała kosteczki a nie tłuszcz.

Vi fuck wiesz ile musze zrzucic sadla w cholere zeby je bylo widac myslisz ze dam rade??ponad 20kg

Gość Vi
Dasz raę.. ja w ciebie wierze :*****