Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piwne

Pomocy-jaki cień do piwnych oczu?

Polecane posty

Gość Piwne

Piwnych z odrobina zieleni..Z góry dziękuje:)

Gość ja84
podczepiam się pod temat;)

Gość jestem wrdena suuka
ja uzywam brazowego kiedys uzywalam czrnego z bialym ale jesli chodzi o mnie to najladniej mi w brazowym

Gość Axaxax
Jak do piwnych oczu dodasz braz to zrobi sie nudno. Zaszalej z fioletami, granatami. Efekt murowany :)

Gość jestem wrdena suuka
no fiolet tez dobry

Gość Piwne
a szary? bo kupiłam i sama nie wiem...używam tych podst.kosmetyków(typu tusz,puder)chciałabym coś zm.a jak się pewnie domyślacie słabiutko się na tym znam..

Gość Axaxax
srebrny moglabys sprobowac ale jeszcze do czegos. mozesz tez zaszalec z zieleniami. a jaki masz kolor wlosow?

Gość moze poprostu
a do niebieskich oczu i brazowych wlosow????

Gość Axaxax
Jesli chcesz cos oryginalnego to mozesz sprobowac niebieskich. Neutralne dla ciebie beda srebro, bez, roz. To tez zalezy od karnacji.

Gość taki bilans
ja mam brazowe oczy i wlsnie najladniej mi w brazach- praktycznie kazdy odcien,ale im cieniejszy tym lepiej ,poza tym zloty , zgnila zielen ,sliwkowy , roz - najgorsze to zdecydowanie niebieski i srebrny ,kompletnie mi nie pasuja ,jak wiekszosci kobiet o brazwych oczach

Gość taki bilans
w sumie to moje oczy sa piwno-brazwow-zielone ;-) mysle,ze cs podobnego jak autorki

Gość Axaxax
ale prawda jest taka, ze najladniejszy makijaz to dobrze wykonane smokey eyes za pomoca kolorow grafitowych i czerni. pasuje kazdemu i na kazda okazje.

Gość moze poprostu
czy ktos moglby doradzic i mnie? zwykle uzywam fioletow i brazow, ale chcialabym czegos innego, moze szary? co polecacie?

Gość Axaxax
moze poprostu - napisz cos wiecej, jaka masz urode (zima, lato), jaka karnacje, kolor wlosow :)

wypróbuj granaty, złote, brązy, brudne zielenie, grafit (zależy od cery), fiolety, brudny róż starczy? :p

Gość moze poprostu
mam brazowe wlosy, niebieskie oczy, balda cere, naczynkowa, typ lato, szybko sie czewienie. :)

Gość Axaxax
moze poprostu - na twoim miejscu postawilabym na turkus (bardzo modny ostatnio), najlepiej eyeliner zeby kolor byl intensywny. jest to dosc odwazny makijaz. moglabym ladnie wymodelowac oko dluzszym pociagnieciem za zewnetrzny koncik oka. turkus dodatkowo sprawi, ze zaczerwienienia beda mniej widoczne

Gość lulu159
Mam takie same oczy-pięknie wyglądaja brązy wystylizowane lekko w zewnętrznych kącikach fioletem,ważne są jednak odcienie tych kolorów-nie używam jaskrawych i bardzo perłowych!

Gość Axaxax
przy takich polaczeniach jak braz i fiolet trzeba uwazac, zeby dobrac dobrze odcienie. latwo przesadzic

Gość moze poprostu
mozna laczyc tal braz z fioletem? do niebieskich oczu? jesczze nie probowalam;) dzieki za rozne pomysly, ja ciagle siedze w fiolecie i brazie, juz nudno...

Gość Axaxax
hahaha, takich wampow sporo na ulicach :)

Gość Piwne
uhuhuh dzięki za odzew:) wlosy w kolorze hm..szatynka, takie mysie:) bo nigdy niefarbowane..

Gość lulu159
Tak naprawdę można łaczyć różne kolory-wszystko kwestia odcieni,ilości jednego koloru przy drugim i innych subiektywnych czynników-możesz sobie w domu poeksperymentować i sama ocenisz,może odkryjesz swoją własną stylizację...

Gość Axaxax
wiec przeczytaj wszystko i powiedz czy czegos jeszcze ci trzeba :) moze masz jakis pomysl

Gość moze poprostu
dzieki za pomysl, nawet nie pomyslalam zeby polaczyc to co mam w domu, tylko korzystam z gotowych palet, super, ze mi tyle podpowiedzialyscie:) bede probowac. musze tez w koncu kupic jakas kolorowa kredke do oczu bo uzywac czaren ale mi nie pasuj, za ciemna... a wy jak sie malujecie?

Gość Piwne
Moje drogie,racja-eksperymenty. Tylko wypadaloby zakupic cała paletę barw...a w kosmetyczce skromnie ,stąd moje pytanie, o konkretne sprawdzone kolory. Podoba mi pomysł granatu, pomyśle nad czarnym,a co do eyelinerów to trudne:( kupilam sobie taki w tuszu, próbuje w domu,chyba już pół zużyłam i nadal nie umiem:( Kochane,dzięki za wsparcie!

Gość Axaxax
Ja najczesciej maluje sie na ciemno lub brazowo, ale zdarza mi sie zaszalec z pistacjowymi, sliwkowymi, turkusowymi odcieniami. Mam brazowe wlosy i zielone oczy, jasna karnacje i cieply typ urody. Prawda jest taka, ze mozna wybierac najrozniejsze kolory, tylko w odpowiednich odcianiach i laczyc je z odpowiednimi innymi kolorami. Przeciez w koncu makijaz to zabawa :)

Gość Piwne
aaaaa! jeszcze jedno,może śmieszne pytanie laika ,ale czy kolor cieni powinien pasować np.do bluzki?