Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanamlodamama

moj synek jest glodny co godz-poltora, nie za czesto?

Polecane posty

Gość zatroskanamlodamama

nie wiem jk to rozegrac zeby bylo dobrze, bo je niewiele, ok 40-50ml alepo godz jest glodny, ma 5tygodni. Jak czesto jedza wasze maluchy a tym wieku>?

Gość gbvfdcxxrdcfvgb
no raczej tak,powinien jesc co 3 h.

Gość DOSYC CIEZKO
DAJ WIECEJ MOZE 90 ML MOZE SIE NAJE . A MOZE JEST ZA MALA DZIURKA W SMOCZKU I TAK SIE NAMECZY ZE WIECEJ NIE JEST W STANIE ZJESCI I ZASYPIA I BUDZI SIE NA KOLEJNA PORCJE . MOJA W TYM WIEKU JADLA OKOŁO 70 ML CO 2,3 LUB 3 H A CZASAME NAWET 90 ML

Gość MIALO BYC DOSYC CZESTO
SORKI SZYBKO PISLAM

Gość BO TO TROCHE ZA MALO
POWINIEN JESC OKOŁO 90ML MOZE DZIURKA W SMOCZKU JEST ZA MALA I TAK SIE MECZY TYM JEDZENIEM I ZASYPIA I JAK SIE BUDZI DOMAGA SIE RESZTY

Radziłabym podejść do przychodni i zważyć dziecko, żdeby sprawdzić czy przybiera na wadze. Moje dziecko też ciągle chciało jeść, a tak naprawdę nie najadało się. Przeszliśmy pobyt w szpitalu itp. Kierując się moim doświadczeniem radzę sprawdzić wagę bobasa. 🖐️

Gość karina2323
Mój synek jadał co jakieś 40 minut do 3go tygodnia życia...makabra.Potem przeszłam na butelkę,bo nie wyrabiałam.Początkowo wytrzymywał 1,5 godz,później 2...była to oczywiście mieszanka zagęszczana.I wszystko z nim ok.Teraz ma 20 miesięcy i jest standardowym maluchem...muszę mu wciskać na siłe dosłownie każde jedzenie...

Gość zatroskanamlodamama
waga ok, juz bylam w przychodni :). wiecej jesc nie chce, zawsze jest wiecej ale on nie zjada

Gość zatroskanamlodamama
moze ma to zwiazek z tym ze boli go brzuszek, ma kolki straszne, nie wiem... :(

5 tygodniowe dziecko powinno jest od 90-110 ml wiec moze dlatego ciagle glodny bo zjada polowe tego .