Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama okrąglinki

co mam robic?

Polecane posty

Gość mama okrąglinki

moja 2latka jest gruba. ma bardzo grube nóżki, brzuszek. jesy pulchna. je jak wróbel. nie daje slodyczy. same zdrowe jedzenie. Rusza sie za 10. Nie usiedzi na pupie ani chwili. waży niecałe 13 kg i ma 88 cm. Co mam zrobić? Napisze wam ile dziś zjadla : na śniadanie kubek herbaty i plasterek szynki :-o na obiad talerz pomidorówki z ryżem na kolacje banan wypiła jeszcze dwa kubki herbaty i przed snem dam jej mleko. to chyba nie duzo. nie mam jej jak ograniczyc jedzenia. co zrobic?

Gość 13 KG TO WCLALE NIE DUZO
MOJA JAK MILA 18 MC TYLE WAZYLA I WCALE GRUBA NIE BYLA MASZ CHYBA JAKIES CHORE AMBICJE CO DO WYGLADU DZIECKA . MOIM ZDANIEM WAZY OK A TY PRZESADZASZ

Gość mama okrąglinki
wygląda bardzo pulchniutko. Nie mam chorych ambicji. Dzisiaj 4 nieznające się osoby mi zwrócily uwagę, zebym na nią uważała bo jest gruba i moze mieć potem problemy. Oczywiście powiedziały to w delikatny sposób.

Moja kończy dwa lata w kwietniu i waży ponad 13.Zdjęcie w stopce-nikt mi nie wmów ,że jest za gruba.Do chudych tez nie zalicza sie ,ale żeby od razu pulchna? Czy Twoja jest grubsza od mojej?

Gość sadsadasdasdas
Moja siostra ma syna dokładnie tyle samo waży przy takim wzroście ale dodam że ma 20miesięcy i wcale nie jest pulchny ani nie ma grubych nóżek wygląda po prostu zdrowo

Gość kobieto ty sie uspokuj nie
odchudzaj dziecka i nie karm na noc bananami. Wiesz ze banan to same weglowodany podane na noc tuczą :( w ogole owocow jesc sie po poludniu nie powinno a tylko warzywa. A co do dziecka to zostaw je w spokoju za dwa mc mala wystrzeli w gore i zgubi sie tluszczyk i wcale nie wazy duzo. Pisala tutaj mama rocznego dziecka wazacego 17 kg to jest duzo. Kolezanka ma roczną corke o wadze 13 kg wiec zostaw swoje w spokoju

Gość mama okrąglinki
nie wiem na fotkach to tak nie widać. a ile Twoja ma wzrostu? Moja jest niska. Nogi ma grube- uda.

Gość kruleffna
e tam nie przejmuj sie.moj brat w tym wieku wygladał jak piłka i mial ze trzy podbrodki;) podrosl i jest teraz chudy jak patyk na granicy niedowagi

Gość mama okrąglinki
kurcze. Bylam przekonana, ze ona wyglada dobrze. Ale dziś 4 razy uslyszalam to samo i stwierdzilam, ze chyba nie patrze na nią obiektywnie tylko się nią zachwycam i uwazam, ze najpiekniejsza i najwspanialsza i moze coś przegapiłam. Przecież sobie tego nie wyssali z palca.

Gość tez slyszalam o tej
no to pokaz nam jej zdjecia to wspolnie ocenimy czy jestes przewrazliwiona

Gość śapytam
moja córka ma 2,5 roku jest bardzo duża, ma 115 cm i waży 16 kg ale jest szczupła ma długie nóżki, nie ma żadnych fałdek, jak usiądzie to jej się zrobi mała fałdeczka na brzuszku pupke ma małą